Hozzátáplálásban kérhetek segítséget?
szia, mi 5 hósan kezdtük. én először az ebédet, majd az uzsonnát váltottam ki, mivel tízórait nem nagyon eszik.
nyugodtan adhatsz neki már zöldséget is...krumpli, répa, cékla, gesztenye (van fagyasztott natúr, tescóban 400ft 250g), húst is adhatsz neki majd, de előbb zöldségeket vezesd be neki. az én fiam nagyon szereti a krumpli/répa/hús kombinációt. azóta már 9 hós, és rakok bele fehérrépát is, olyan mint a fincsi hús leves :)
kedves 4es, 3as vagyok. én kaptam táblázatot, de nagyon vacakot, tényleg csak arra volt jó hogy mint tapasztalatlan első babás meg tudjam tenni az első lépéseket, azt mondhatni dobtam is ki a kukába. én itt a netről vettem párat...
ezt a kettőt szoktam nézni...a spenót az egyikba 8 hós kortól van a másikban 10-11 hótól. de én már 7 hósan adtam a fiamnak semmi baja nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!