Egy újszülöttnél napi 8 pelenkacsere soknak számít?
Cseréld evés után. Ha kaja közben bekakil.
Minden egyes pelusban van kaki? Ha kakis cseréld. De ha pisis nem kell rögtön cserélni mert 2x belepisilt.
Én minden etetés előtt cseréltem. Meg ha kakis volt, de ő max napi 2x kakilt de inkább csak egyszer. Sztem sok napi 8 pelus.
De ha tényleg kakis mind akkor nem tudsz mit tenni, kakiban nem maradhat.
Olvassgass a témában sok anyukaj írja, hogy pár hetes kisbabájának napi 6-9 pelust használ el.
Én azért nem számolgatnám a százforintokat, és minden pisiset is kicserélek, mert nem egészséges. Még egy pici pisi sem az.
Nem sok, ha sokszor kakil, kell ennyiszer. A lényeg, hogy ha csak pisis, akkor nem kell cserélni, csak ha már több van benne, rá fogsz majd jönni. A picik tényleg szinte minden evés után kakilnak, azt viszont mindenképp cseréld, mert kicsípi a bőrét! Ha már nem kakil annyiszor, kevesebb pelus is elég lesz.
Használd ki az akciókat majd, vegyél kartonnal egyszerre, ha már tudod, melyik márka válik be.
Hajjaj, 10-12 sem túl sok.
Ne legyél hanyag, a gyereked egészsége a tét, ilyen még gondolatban se forduljon meg benned, hogy szarban (húgyban) hagyod.
Akkor tényleg cseréld, kaki nem maradhat az tényleg nagyon hamar kicsípi.
Vegyél pl dm-es pelust nagyon jó áron van és jó minőségű is. Kuponokkal a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!