Hogyan etetitek a babátokat?
én van, hogy ölembe ültetem fél karral tartom és leogom az egyik kezét, másik keze a hátam mögött a hónom alatt átívelve
de inkább lefektetem úgy legalább nem folyik ki a szájából visza
Amíg nem ült stabilan, addig az ölembe ültettem, bal kézzel fogtam, jobb kézzel etettem.
Van, aki hordozóba teszi, de azt nem mertem, féltem, hogy megfullad.
Bocsi az offert, de a hordozoban mitol fulladna meg?
Az enyemet nem lehet egyszeruen sehogy etetni, csak fekve. Olemben nincs el, rugdos, kapalozik, nincs nyugton. Csak fekve tudom etetnu, mert meg nem ul.
Az első kislányomat hordozóban etettem (a foggantyúját 3 állásba lehetett tenni, és az egyik amolyan lábféleként szolgált, így inkább ülő helyzetben volt, nem feküdt), mivel hypotón babaként nem volt tartása, nem tudtam megfogni stabilan fél kézzel.
A második kislányomat ölbe ültetve, hátát nekem döntve, kicsit féloldalasan. Arra kell csak figyelnem, nehogy kikalimpálja a kanalat a kezemből. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!