Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tegnap az apja mellől leesett...

Tegnap az apja mellől leesett a 8 hónapos kislányom kb 40 cm es francia ágyról! SOS! Bővebben lent! Lehet még baja ha az elmult 9 órában semmi különös nem volt? SOS nagyon izgulok!

Figyelt kérdés
Nem sirt inkább meglepődve nézett majd mikor én kiabáltam akkor elkezdett keservesen sirni de hamar pár perc alatt megnyugodott.Nem hányt azóta sem és esés után pár perc mulva már hangosan kacagva játszott.Majd ugyan nanyit evett mint szokott bealudt acicin majd éjfélkor felébredt játszott még egy kicsit és 1 kor aludt el.éjjel 2 óránként néztem szépen nyugodtan alszik.
2010. febr. 23. 06:20
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
KÖSZI!!Csak olyan rossz ha valami történik velük!Tudjátok nagyon nehéz terhesség és szülés után 13 év várakozásból lett a kislányom ráadásul a férjem lelépett ez most pont láthatás volt:(És annyira de annyira aggódom érte!!!
2010. febr. 23. 08:53
 12/12 anonim ***** válasza:
33%
Ha mondjuk nem támadtál volna rá idegbetegen ,nem kezdett volna el sírnni. Ilyen nehéz ezeket a dolgokat összerakni????
2011. okt. 28. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!