Ki hány évesen lett anya? Volt aki megbánta vagy pont jó ahogy történt?
Figyelt kérdés
2015. máj. 3. 21:25
11/16 Wiky93 válasza:
21,5 évesen, nem bántam meg mivel tervezett baba volt!! 1-1,5 évet kellett rá várni :(
12/16 anonim válasza:
33 éves voltam, amikor a fiam született.
Nem bántam meg, most közel 40 vagyok és aktívabb, fiatalosabb, sportosabb talán, mint a korombeliek általában.
Nem bántam meg, minden így jó, ahogy van.
Nekem fontos volt, hogy olyan társat (férjet) találjak, akivel közös céljaink, közös értékrendünk van, együtt, közös döntés alapján vállaljunk gyemeket- nekem ekkor jött el az igazi.
Mindenki máskor érzi ezt.
24 évesen én még épp végeztem az egyetemmel, elkezdtem dolgozni stb.- én még akkor nem álltam készen az anyaságra.
Eltelt néhány év, sikerült egy viszonylagosan biztos egzisztenciát teremteni anyagilag és szakmailag is, találkoztam a férjemmel és így alakult, hogy 33 évesen lettem édesanya.
Örülök neki, hogy így alakult.
13/16 anonim válasza:
34 voltam az első gyermekemnél,38 a másodiknál 😊 ha előbb szültem volna,akkor 4 gyermeket szerettem volna.
14/16 anonim válasza:
25 évesen szültem, egy 8 éves kapcsolatba. Szerintem jó volt így. Most 6 éves a lurkó.
15/16 anonim válasza:
Majdnem 31 évesen. Nekünk így jó, nem bántuk meg.
16/16 Kitti85 válasza:
26 évesen az elsőt és 28 évesen a másodikat. Most leszek 30 és próbálkozunk a harmadikkal, mindig is 3 gyerekről álmodtam. Az első baba előtt elvetéltem és 1 évre rá lettem újra terhes. Így alakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!