Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hozzátáplálási tanácstalanság,...

Hozzátáplálási tanácstalanság, hogyan csináljam?

Figyelt kérdés

Anyukám szerint nem jól csinálom, szerintetek?

6 hós a kislányom, hirtelen kellett elkezdeni a hozzátápit, mert elkaptam egy vírusos gyulladást, s lecsökkent a tejem, így délutánra már nem elég ekkor elkezdtüka főzeléket. A dokinőnk azt mondta a gyümölcsöket krumplival sűrítsem, pici olajjal, így nem fog fájnia ahasa. Anyukám szerint hülyeségeket párosítok össze: barack, alma, krumpli; alma, barack, sütőtök, krumpli, stb. Ez így nem jó? hogy kell akkor? a kislányom nagyon gyűri befele? Almát, barackot főzitek, nyersen adjátok, krumplit sótlan vízben főzöm, sütőtököt sütöm

köszönöm a válaszokat.

2010. febr. 22. 19:12
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia

Szerintem jól csinálod. Főleg, ha ízlik a babádnak!! Hallgass a megérzésedre és ne hagyd hogy mások beleszóljanak!:-)

Az almát én sütni szoktam, mert nyersen nem eszi meg a babám. A többit úgy ahogy te!

2010. febr. 22. 19:23
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Tökéletesen jól csinálod!! Bár én még erről az "olja dologról" nem halottam, de amiket összekeversz az jó úgy!

Én az almát és a barackot általában nyersen lepürésítem(turmixolom) de va úgy hogy megfőzöm együtt és a főzőlevét is odaadom neki tea helyett.Már adhatsz neki húsos kaját is! De csak ebédre, hogy estére ne bántsa a pociját. Én a csirkemájat krumplival, borsóval, almával szoktam. Ahhoz mit szólna Anyukád?

Régen ezt nem így csinálták, biztos, de mondd meg neki, hogy már más időket élünk! Nyugi! Mindent jól csinálsz, főleg ha neki is ízlik!!

Minden jót!

(I)

2010. febr. 22. 19:27
 3/7 anonim ***** válasza:
bocsi az offért, de honnan szereztek most barackot?
2010. febr. 22. 19:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Olaj felesleges, a többi teljesen jó.

Csináltam barack, meggy, alma krumplit, simán megette.

Sőt olyat is hogy banán-cukkini.

Vasárnap fahéjas alma-krumpli-csirkét csináltam, igaz az enyém 11 hónapos, de ugyanúgy megette.

Mivel mi olyat ettünk, amiből nem kartam adni.

utolsónak. mirelte barackot, meggyet szoktam venni

2010. febr. 22. 20:12
 5/7 anonim ***** válasza:

mindent só,cukor ,liszt olaj nélkül

isteni illata ,izelesz ugy is.

Mindent lehet párosítani ami neked is gusztusos.

1-2 féle elég elejinte,majd késöbb megy bele a húsi.

2010. febr. 22. 21:49
 6/7 anonim ***** válasza:
21:49 vagyok csak vízben fözni,v. párolni rövid ideig. Nincs táblázatod?
2010. febr. 22. 21:51
 7/7 anonim ***** válasza:
20:12töl kérdezném,h hol veszi a fagyasztott gyümiket?nem voltam tavaly annak tudatában,h akkor le kellett volna fagyasztanom így kicsit uncsi lehet a babónak az almás-banán!6hós babámnak adok körtét is,az korai?bocsi,h belekérdezek a kérdésedbe:-))))
2010. febr. 22. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!