Hozzátáplálási mizéria? Ha túl óvatosak vagyunk semmit nem esznek meg?
Sok a paramami itt is ám. Lásd: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
"ugye nem mondod komolyan, hogy kenyeret 8 hónaposnak..."
Mintha újszülöttről beszélnénk.
Persze, nem azt mondom, hogy egyen 6 hónaposan csülkös pacalt, mert találkozok itt ám a másik véglettel is: 3 hónaposan már háztartási kekszet a gyümölcsbe, meg 2 hónaposan éjszaka már aludnia kellene és nem szopizni...
Ezt az egészet én sem értem, ahogy írtad is: van arany középút, de úgy látszik, ezt sokan nem ismerik.
6 hónapos kora óta táplálok hozzá, nem etetem mindeféle vacakkal, mégis nagyon jó evő.
Minden és sokat eszik.
22 hós, tejet nem kap, még ciczik.
Ez nem ettől függ. Fiam is jó evő volt, őt 3 hós korától tápláltam hozzá, mondjuk az volt életem egyik nagy tévedése.
Aki korán hozzátáplál az agyrekének tesz rosszat, pl hazavágja az egész emésztőrendszerét.
Ami ugye 4-6 hós kor előtt nem iagzán érett az anytejen kívül mársra, Ezt "csak" a természet találta ki, nem a paramamik.
1 éves gyerekekről beszélek! Én úgy tudom, hogy 1 évesen már nagyjából mindent ehetnek, sőt a szervezet kívánja is. Abból nem lehet baj, hogy a gyerekek egyoldalúan vannak táplálva? Nem azt mondom, hogy egyenek pacalt, de szükség van más típusú energia forrásokra is. Egy 6 hónapos csecsemő nyugodtan kaphat banánt vagy almát, nem lesz beteg, mégis úgy adják elő az anyák, hogy az korai.
Nem azt mondom, hogy minden gyerek válogatós, csak azt, hogy esélyt se adnak szegényeknek, hogy megkóstolják vagy meg ismerjék az ételeket. Az a kedvencem amikor anyuka eszi az édességet nem ad a gyereknek, mert káros!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!