Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Altatással kapcsolatos lenne?

Altatással kapcsolatos lenne?

Figyelt kérdés
lassan egy éves kisfiam még mindig felkel éjszaka 3-4-akár 5x is enni. még szopizik, de már mindenfélét eszik. reggeli, ebéd vacsora és ezenkívül gyümi vagy kölesgolyó uzsira és délelőtt. nem szeretném leszoktatni a cicizésről, de ez sem megoldás, vagy ha már leszokott a ciciről alszik egész éjjel?
2010. febr. 22. 18:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mit adsz neki vacsorára, de valószínűleg nem lakik azzal elég jól. Ilyen korban már rég nem kellene éjszaka ennie!
2010. febr. 22. 19:10
 2/5 fotucsok ***** válasza:
Megszokásból ébred fel, nem azért mert éhes. Az én kisfiam most 9 hónapos, és volt idő, mikor nekem is egyszerűbb és gyorsabb megoldás volt így visszalatatni, de az lett az eredménye, hogy már ő is 5-ször felvolt, úgyhogy eldöntöttem, hogy ha nappal 4-5 órát bír evés nélkül, akkor éjjel sem kell neki többször, úgyhogy nem adtam neki, mikor felébredt, hanem dajkáltam, simiztem, énekeltem. Egy pár nap kellett neki, de most ott járunk, hogy, ha fel is ébred, cumi és simivel visszaalszik rögtön. Kivétel hajnal 4 körül, amikor még adtam neki cicit, de most már arról is le akarom szokatni. Tegnap már nem adtam neki mikor felébred, és bár fél órába telt, de visszaaludt 7-ig. Akkor evett és még fél 9-ig. Szóval szerintem csak le kellene szoktatnod róla. Biztos, hogy nem az éhség miatt ébred. Na persze ha kap cicit, az mindig jól jön :)
2010. febr. 22. 19:16
 3/5 A kérdező kommentje:

igazad lehet, megszokás miatt...

hát le kell szoktatni az éjjeli kajáltatásról mert már nehéz így kicsit. de olyan jó érzés , hogy tudom etetni, ez nagy dolog számomra.

2010. febr. 22. 22:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem meg csak szomjas.éjjel próbálj neki vizet adni csak.
2010. febr. 23. 10:09
 5/5 fotucsok ***** válasza:
Persze, hogy nagyon jó dolog, hogy tudjuk őket etetni, de nekünk is szükségünk van a pihenésre, és nem szabad magunkat a baba alá rendelni. Inkább nappal kínáld meg egy-egy szilárd étel után még cicivel. Este meg aludjatok :) Egyébként én is próbáltam itatni vízzel, teával, de azt nem fogadta el.
2010. febr. 23. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!