Hogy járok jobba szerintetek? Altatással kapcsolatos a kérdésem:
2hónapos a babám és már nagyon álmos.ilyenkor általában nagyon nyüglődik,6ig kihúzom vele és utána megfürdetem.és fél7-7kor már elalszik.ami nem is volna baj,ha éjszaka csak 1szer kelne fel.de min. 4szer fel kel.
szóval: szerintetek hagyjam még egy kicsit 30-40 percet aludni és toljam ki a fürdetési időt? hogy járok jobban?mi a tapasztalatotok?
köszi a választ!
közbe már be is aludt,remélem így jobban fog aludni éjszaka
két hónaposan még nem szokatlan a éjjeli kelések száma simán lehet akár 6-8 is vagy több:-))
amúgy nálunk van próba alvás : ami azt jelenti h az igazi előtt még alszik egyet olyan 30-40 percet majd felkel és eszik és alszik tovább mondjuk ez nem befolyásolta soha h mennyit kelt éjjel fel
nem biztos h megúszod az éjjeli kelést ha kitolod de megér egy próbát mondjuk egy hétig néz mi változik vagy mi nem :-))
pl az én babám még akkor is felkel éjjel 2-3 között ha nem éhes egyszerűen megszokta h akkor még eszik egyszer bár már nem eszik meg némi simogatás után tovább alszik de akkor is felébred erre állt be
szerintem 2 hónapostól ne várd, hogy 1x keljen, az majd még később lesz.
igen, aludjon még egyet, a fürdést meg toljátok ki 8ra, aztán egyen és 9kor alvás, így talán jobban fog aludni éjjel :)
tudom,hogy még ilyenkor sokszor kelnek.Bár néha a sárga irigység esz meg amikor más gyerekek meg átalusszák az éjszakát..! 1szer már végig csináltam ezt a nagyobbik lányommal.azt hittem soha nem fogja végig aludni az éjszakát,de most 3évesen már nincs gond vele,kivéve,hogy 6kor már fent van!
Nem szeretném túl későn sem lerakni,mert akkor meg nincs időm a másik kislányommal foglalkozni.
köszi a tanácsokat!!
ne irigykedj nekik meg mással van bajuk
nekem mondjuk mindegyik aránylag jó alvó volt legalábbis éjjel (max 1-2x keltek fel éjjel)
nálunk meg a nappali alvással vannak/voltak bajok mondjuk
figyi próbálj meg aludni vele nappal h pótold a hiányzó alvást
(ja nekem mind a 3 gyerek kb 6-7 hónapos (a kicsit lassan ideje lesz ágyában altatni )koráig velem mellettem aludt lehet h ezért aludtak jól éjjel )
Szia! Leírom a példámat, mert kb ugyanazt csináltam mint te most.
Szóval 21 hónap van a gyerekeim között, lányom már átaludta az éjszakát általában, mikor az ikrek megszülettek. Akkor én is úgy alakítottam és szoktattam az ikreket, hogy 6-fél7 fele alvás, hogy a naggyal legyen még egy óránk legalább. Ez 6-7 hós korukig ment, aztán egyre később kellett hogy fektessem őket, és már 8 fele fekszenek,mint a nagylányom. És nekem is sok baj volt és van az éjszakázással. Akkoriban kezdték átaludni az éjszakát (2-3 hósan), aztán valahogy visszájára fordult a dolog, talán azért mert amint sírtak mindjárt felvettük őket és ha máshogy nem kaptak szopit, hogy csend legyen és ne ébresszék fel a lányom. Hát most ott tartunk 11 hósak, és vért izzadok hogy leszoktassam őket az éjjeli sok-sok felkelésről. Szóval nem tudom mi a megoldás, de az én általam választott úton nem jutottunk el az éjszaka átalvásához. :-(
Tegnap 10től nem kaptak cicit, hiába keltek, és 1től 4ig aludtak, maga volt a Mennyország! Ma folyt. köv., talán feladják és nem kelnek!
Remélem te több sikerrel jársz!
túl vagyunk az éjszakán és gondoltam leírom,hogy hogy alakult.
végülis este 6:10-ig aludt,és 7körül fürdettem,mert addigra megint nyügi lett.szopizott és fél8körül már ásítozott,de hiába akartam lerakni este fél 10ig szenvedett,ordított akármit csináltam vele.
de valószínű a hasfájás és a front is közrejátszott ebben.
Viszont ami a jóhír,hogy fél4kor kelt fel előszőr!aztán aludt reggel 7ig.
Nem bánnám,ha mostmár mindig így lenne annyi változtatással,hogy már fél8-8kor aludna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!