Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik a legjobb tápszer?

Melyik a legjobb tápszer?

Figyelt kérdés
4 hós a babám, van tejem rengeteg! De a babám valamiért nem mindig fogadja el a mellem (vergodik, meg sír, aztán szopizza 3 másodpercet és ujra) EZT nem értem miért csinálja. Éjszaka viszont jó neki a cici! De fürdetés után este megint táppi kell neki! Én Milumil Sensitive-t vettem neki azt mézzel izesítem különben nem enné meg, de igy imádja... segítsetek! Jó ez a tápszer? miért sír a mellemen?

2015. máj. 2. 07:54
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
A most nyolcéves fiammal sok mindent máshogy csináltam, amikor pici volt, próbáltam a gyerek egyéni igényeihez is igazodni az általános javaslatok mellett. De olyat, ami kimondottan veszélyes a számára, soha nem adtam volna neki. Én nem is értem, ha az embernek gyereke születik, akkor azért csak utánanéz ennek-annak, például, hogy mit lehet neki enni adni. Mézet a legszigorúbban tilos babáknak adni, akár bele is halhat! És ez nem burokban nevelés. Vagy akkor burokban nevelés az is, hogy nem adunk már mákteát, ha nyűgös, meg nem tömünk a szájába pálinkás kenyeret?
2015. máj. 2. 10:03
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam el minden választ, csak a tieidet.

Én ugyanígy voltam. Rengeteg tejem volt, de hallgattam anyósomra, hogy nyáron kell a tea a babának a melegben (áprilisi a fiam). Ősszel már tápszeres is lett, mert a sok teáztatástól leszokott a ciciről.

Azóta már tudom, hogy 6 hónapos korig KIZÁRÓLAG anyatejjel kell táplálni (amennyiben van rá lehetőség).

Mecsek baby teát csak hasfájásra kell adni, nem szomjoltónak.

Tudod a tej a melledben úgy van, hogy az elején vizesebb jön, ez a szomjoltó, és a végefelé issza a zsírosabb tápláló tejet. Amit melósabb is kiszívni. Mind a babának, mind a mellszívóval. Szóval ha csak mindig addig fejsz, amíg könnyű, akkor tulajdonképpen csak inni adsz a babádnak, enni nem.

Mézet semmi esetre sem szabad 1 éves kor alatt adni, És sürgősen olvass utána a hozzátáplálásnak!!!

2015. máj. 2. 11:04
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

1., ha olyan sok tejed van, akkor tudsz fejni, van mivel potolni

2., amikor potlast adsz, ne cumisuvegbol add, lehetoleg

3., gondolom te cumisuvegbol adod/adtad, igy lehet, hogy cumizavaros lett - leiraod alapjan szerintem cumizavaros..

4., ha ezt meg akarod szuntetni, akkor felejtsd el a cumisuveget

5., ha lenne egy kis eszed, tudnad, hogy az anyatej szinte csak viz, es tudnad, hogy ezen kivul az eg vilagon semmi mas folyadekra nincs szuksege, de ha annyira akarsz, akkor vizet adj neki. Ha szomjas, inni fog. De nem fog, mert nem szomjas, ha csak anyatejes

6., ha esetleg megus tapszerezni akarod, akkor kerd ki a vedono tanacsat, hogy milyet vegyel. Ha azt nem fogadja el, akkor probalj ki masmilyet. Nem kell mezzel izesiteni az amugy is tiszta cukor tapszert. Es a mai nap legnagyobb idiotasaga. Ne is csodalkozz, ha a mezes-cukros tapszer utan nem fogadja el az anyatejet. Probalj ki masik tapszert

7., mar leirtak korabban, igy en most ezzel kapcsolatban nem fakadok ki, de ne adj neki mezet. Atyaeg!!! Ne!!!!

8., a csecsemoket nem hasonlitjuk a felnottekhez. Attol, mert te porkoltet eszel, neki meg nem kell. Igeny szerint szoptatott csecsemonek eleg az anyatej, de adj neki VIZET, vagy cukormentes teat esetleg.

9., es legfokeppen: kezd el gondolkodni es tajekozodni

2015. máj. 2. 11:09
 24/27 anonim ***** válasza:
83%
Na ez az a színvonal, amivel nem kéne gyereket vállalni.
2015. máj. 2. 12:13
 25/27 anonim ***** válasza:
49%

nagyon tudatlan vagy!!! sajnálom a gyerekedet.

MÉZ -TILOS!!!!!!

csirkeporkolt?? gondolom akkor már tojásos ételeket is kapott..olyat is amiben tej van..és glutén. teáztatod...gratulálok, ritka egy ostoba vagy.

remélem, hogy kamu..ha meg nem, el kéne venni toled a gyereket, mert halvány lila fogalmad sincs, mit kéne a gyerekkel kezdened.

2015. máj. 2. 14:21
 26/27 anonim ***** válasza:
nem kaphat mézet. én azt mondom,hívj ki egy szoptatási tanácsadót megnézni a szoptatást. vagy a védőnőt. esetleg add medela calmából neki a tejet/tápszert,azzal szokott nekem vissza a szoptatásra. addig is inkább lefejt tejet adj azt is a calmábal,de mindig előtte próbáld mellre tenni. amúgy a sensitive igen jó,de mézzel ne! inkább fejt tej,ha egyszer van elég
2015. máj. 2. 16:18
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Juuuujjjjj.....!!!!!! MÉZ???? :( Nagyon sajnálom a kis csöppséget. Remélem ezek után nem lesz baja!!! Istenem...
2015. máj. 2. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!