Melyik a legjobb tápszer?
Mézet NEM NEM NEM kaphat 4 hónaposan!!!! Nagyon súlyos betegséget okozhat!!! Ezt gyorsan felejtsd el.
Ha rengeteg tejed akkor fejjed és azt add cumisüvegből, annál jobbat nem találsz.
2015. máj. 2. 08:01
? Mézzel? Ez komoly? Nagyon gyorsan felejtsd el. Fejd le a tejet, azt add neki.
2015. máj. 2. 08:09
3/27 A kérdező kommentje:
Most nagyon megijesztettetek!! A teját is mézzel adom! Mióta megszületett mézzel izesítek!! baszus, mert ugy gondoltam, hogy egészségesebb mit a cukor! Akkor mivel izesítsek? mert csakugy simán nem kell neki, iztelenül... Vettem AVENT-os Philips kézi fejögépet, azzal probáltam fejni, ha épp szétszagad a mellem a tejtöl akkor nincs gond vele könnyen lehet fejni vele 5 perc alatt 80-90ml-t de ha nincsannyi mellembe akkor tök szar ez a fejögép, nemtudok vele fejni... jajj de ideges vagyok!
Mézet egy éves kor előtt TILOS adni (botulizmus veszélye áll fenn). Ha néha nem fogadja el, lehet az is az oka, hogy valami olyat ettél, amit ő nem szeret. Az étel íze az anyatej ízét is befolyásolja. Fűszeres, erősen hagymás étel, savas gyümölcsök, kávé zavarhatja a babádat. Tápszert először gondolom azért adtál neki, hogy jobban telítse, éjszaka ne kelljen szoptatnod olyan gyakran. Itt valószínűleg te ronthattad el, hozzászokott sajnos. Próbálkozz fejéssel és azt add a babának üvegből, hátha sikerül becsapnod. 6 hónapos koráig viszont felejts el minden ízesítést, csak anyatejet kaphat vagy az életkorának megfelelő tiszta tejtápszert.
2015. máj. 2. 08:39
5/27 A kérdező kommentje:
Nem azért adtam tápszert, hogy éjszaka ne keljen szoptatnom hanem a gyerek nem maradhat éhen ha nem akar cicizni. attol függetlenül éjszaka kb 6x felkel a foga miatt. de amugyha lefejem a tejet ugy megissza. Ne izasitsek semmivel, ugy NEm ISSZA meg a teát, se a tejet se meg semmit. azért is kezdtem el izesiteni mert tisztán nem idta meg! Szal nem én szoktattam rá, de szomjan nem maradhatott. igy beizesitetem. a mázet azért megkérdezem a Dr Pédery zsuzsannától, anyáék mondták ök is mézet adtak!!
Lehet mert ömlik a szájába mikor elkezdi szopni a cicit.mert sok a tej és spriccel nagyon.ezért köpi ki.fejjél ki belőle kicsit hogy ne legyen annyira tele
2015. máj. 2. 08:51
7/27 A kérdező kommentje:
Amugymeg ezen az elven minden okoz valami betegséget! Mert a cukor meg cukorbetegséget okoz! Szóval cukor helyett inkább méz! VAGY maradok a Nyírfacukornál az drága de egészséges!
8/27 A kérdező kommentje:
Igen ömlik a szájába, erre má gondoltam énis hogy ez a baj!! Amugy a kicsim már csirke pörköltet eszik meg ilyeneket, és semmi baja!! én nem sajnálom tölle, barackot, banánt, babadeszerteket. sütötököt. de a csirkepürit azt nagyon zuzza
Mézet! Atya úr isten, te nem vagy normális!!! Szerencsétlen gyereked sajnálom, mert nagyon sok mindenki kialakulhat nála a TE hülyeséged miatt!
Teát??? Mi a pi...ért adsz neki? Ki mondta ezt a baromságot????
Az nem merült fel benned, hogy azért nem fogadja el a melled, mert teletömöd teával és nem éhes? Vagy esetleg fájhat a hasa a méztől?
Te jó ég!
2015. máj. 2. 08:59
Az én szüleim meg tehét tejet adtak a tesómnak születése óta, most laktózérzékeny és lisztlevest, most gluténérzékeny.
Nem kell mindent elhinni a szülőknek. Ha már szültél egy gyereket, legalább lehetne annyi eszed, hogy utána olvas, mielőtt mézet adsz szegény gyereknek!
2015. máj. 2. 09:01
Kapcsolódó kérdések: