Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik a legjobb tápszer?

Melyik a legjobb tápszer?

Figyelt kérdés
4 hós a babám, van tejem rengeteg! De a babám valamiért nem mindig fogadja el a mellem (vergodik, meg sír, aztán szopizza 3 másodpercet és ujra) EZT nem értem miért csinálja. Éjszaka viszont jó neki a cici! De fürdetés után este megint táppi kell neki! Én Milumil Sensitive-t vettem neki azt mézzel izesítem különben nem enné meg, de igy imádja... segítsetek! Jó ez a tápszer? miért sír a mellemen?

2015. máj. 2. 07:54
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
91%
Vannak bizonyos dolgok, amikben az ember nem mehet csak a saját feje után. Ez egy ilyen. Nem tudom, mi nem érthető abban, hogy egy év alatt tilos mézet adni (meg egy jó pár dolgot is egyébként, jobb ha már most megkérdezed a doktornődet, ha eddig még nem tetted. A gyereked miatt.)? A másik meg már bocsánat, cukorbeteg nem csak a cukortól lehet valaki, hanem a méztől is, meg ha sok édeset eszik. Ha mindent mézezel, akkor ez irányba viszed a gyereked már most. Ha megissza a tejedet cukor nélkül, akkor azt add neki. Teát sem kell adnod neki, sőt vizet sem. Az anyatej ebben a korban még bőven elég neki mindenre. Ha majd nagy meleg lesz, adhatsz neki vizet, teát. Nézz körül a boltokban, miket lehet kapni ennyi idős babának, onnan meríthetsz ötleted. Leszűrt házilag turmixolt almalével is édesíthetsz, de nagy baj, hogy már hozzászoktattad az édeshez.
2015. máj. 2. 09:03
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
A legutóbbi válaszodból erősen úgy tűnik, hogy kamu az egész kérdés. Én törlöm is a listámból, csak egy babán akartam segíteni, de látom, hogy átverés az egész.
2015. máj. 2. 09:06
 13/27 A kérdező kommentje:
Uristen, ne mondjátok már, hogy egy 4 hónapos baba nem ihat MECSEK BABY- TEÁT? hát Én meg a te gyerekedet sajnálom, nem itatom tele, de baszus nem mondod, hogy te csak anya tejet adsz neki ini?, Uristen ... Az anyatej csak eleinte fedezi az innivalóként is aztán már nem. az én bamám 1 hetesen már kapott teát. nyáron 40 fok melegbe nemfog a babád teázni, az szép. probáld ki teis nyáron ne igyál csak egyél ha szomjas vagy!! Amugymeg minél jobban féltitek a babátokat, hogy jajj teát ne meg jajj mézet ne annál nagyobb baja lessz majd késöbb " EZEKET HIVJÁK BUROK LAKÓKNAK" Ja Én tehén tejet nem adom azért tulzásokba nem kell esni, nem is adnék!! Na mind1 majd megkérdezem az orvost
2015. máj. 2. 09:07
 14/27 anonim ***** válasza:
48%
Próbáld meg a Humana Baby Fit tápszert, banán ízesítésű. De mézet tényleg hanyagolni kéne :(
2015. máj. 2. 09:09
 15/27 A kérdező kommentje:
Jó, kifogom probálni, hanyagolom a mézet!
2015. máj. 2. 09:10
 16/27 A kérdező kommentje:
Mitöl lenne ez kamu kérdés? :-) de hólye vagy!
2015. máj. 2. 09:12
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem kamu a kérdés, akkor te "gyereknevelésed" már a veszélyeztetés kategóriába tartozik. Nagyon NAGYON ijesztő amiket írsz. Remélem a védőnő vagy a gyerekorvos időben észreveszi és lépéseket tesz.
2015. máj. 2. 09:14
 18/27 A kérdező kommentje:
Miért lenne ijesztö? te komolyan hülye vagy? azért mert a gyerekem kap gyümölcsöt? Fu az aztán nagy probléma!!!
2015. máj. 2. 09:21
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

A válaszaidból nekem is az tűnik ki, hogy abszolút felelőtlen és TUDATLAN vagy. Sajnálom a gyereked, amiért ilyen anyát kapott :(

Részemről befejeztem, tedd tönkre úgy a gyereked életét, ahogy akarod.

Én is azt remélem, mint az utolsó, és a védőnő vagy a gyerekorvos észreveszi a dolgot és megteszi a kellő lépéseket. :(

2015. máj. 2. 09:35
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

"A botulizmus (a latin botulus, "kolbász" szóból) egy ritka, de veszélyes paralitikus (bénulásos) betegség. A botulin nevű idegtoxin (méreg) okozza, amelyet a Clostridium botulinum nevű baktérium termel. A botulin a legmérgezőbb ismert toxin. Blokkolja az idegrendszert, a légzés és a mozgatóizmok bénulását okozza"

Itt többet is olvashatsz róla: [link]

Ha ezek után is úgy gondolod, hogy jó ötlet mézet adni, akkor hajrá...

2015. máj. 2. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!