Terpeszbetétes pelenkás babák anyukái, hogy viseltétek?
Az én fiam is császárral született, a gyerekorvos és a védőnő is javasolta, hogy adjam rá 3 hónapos koráig. 12 órát kell rajta lennie, így én mindig este adtam rá, mert átaludta az éjszakát, meg éjszaka egyébként sem cseréled olyan sűrűn a pelust, mint nappal.
Aztán elvittem csípőszűrésre, és mindent rendben találtak, mondta a dokinő, hogy kicsit kötöttebb a csípője, de a röntgen jó lett, így nem igényel semmilyen kezelést. Egyébként is tornáztatom, úgyhogy én örülök, hogy ráadtam.
A barátnőm is császárral szült, neki nem mondták, hogy adja a kislányra, 3 hónapos csípőszűrésen derült ki, hogy kötött a csípője, így fél éves koráig hordania kellett gyógytornára, amit végigüvöltött a kislány. Amikor mi voltunk, akkor is volt egy anyuka, aki elkenődött, mert azt mondták neki, hogy hordania kell a gyereknek, az is már 3 hónapos volt, egy másik kisfiú meg már szíjjat kapott, na az szörnyűbb látvány, mint a terpeszpelus.
Én örülök, hogy ráadtam. Igaz, sajnáltam szegénykét, de ő még ebből nem fogott fel semmit.
Sziasztok! Köszi, hogy válaszoltatok!
Nekem a szívem szakad meg, hogy így "kínzom" a picúrt. Amikor nincs rajta, akkor egyfolytában jár a pici lábacskája, élvezi a szabadságot. Viszonylag még sokat alszik és én csak akkor teszem rá. Ez kb 4-5 óra naponta. Remélem, hogy ez elegendő lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!