Ti vasaljátok a babaruhákat?
Figyelt kérdés
Úgy értem, mindet, fertőtlenítés céljából.2015. ápr. 30. 21:27
21/29 anonim válasza:
Hát elég hülyén nézne ki a gyerek gyűrött ruhába.Én általában hetente kb.3 óra hosszát vasalok.Nem tenném úgy be a szekrénybe.Elég drágák voltak.
22/29 anonim válasza:
Vasalás nélkül sem gyűröttek a ruháink. Tudni kell teregetni. Vasalás helyett inkább elmegyek futni, moziba, olvasok vagy más értelmes elfoglaltságot keresek. De vasaljon, aki unatkozik:)
23/29 anonim válasza:
Nem gyűröttek?Tudni kell teregetni?Ez kemény.
24/29 sandrachnologic válasza:
Ez a tudni kell teregetni eleg kemeny szöveg. En nagyon precízen teregetek, keresztbe-hosszaba meghuzgalom a ruhát, tobbszor megrazom, es megis marad rajta minimális gyurodes. Be sem tenném a szekrénybe a ruhát vasalatlanul, egyedul a magunk pizsamait nem vasalom, de a gyerekeket igen. Mi is elmegyünk kikapcsolódni meg csinálunk mindenfele jot, de azert a vasalt ruha eleg alap dolog. Szerintem. De majd biztos jol lepontoznak érte. 😊
25/29 anonim válasza:
Még jó, hogy ti tudjátok, milyenek a ruháink:)Örülök neki.
Hacsak lehet, az udvaron szárítom a ruhákat. Sosem tömöm meg a mosógépet, inkább többször mosok egy nap. Senki nem mondaná meg, hogy nincsenek kivasalva, csak ti, így látatlanban:)
Kemény, hogy a ti szavaitokkal éljek:))
26/29 anonim válasza:
én se vasalok. a ruhák nem gyurottek.. ja, és hogy elég drágák- nem elég drágák, hanem nagyon drága ruhák. mégse vasalom oket...
27/29 A kérdező kommentje:
Tényleg lehet úgy teregetni, hogy ne legyen szükség vasalásra, ebben az anyám pl. nagymester, de sajnos nem örököltem a tehetségét.
2015. máj. 2. 14:06
28/29 anonim válasza:
2 éves a fiam,csak az érzékenyebb ruháit vasalom,amik könnyen gyűrődnek.Az itthoni játszós holmit és a pizsamát egyáltalán nem szoktam vasalni,csak az elmenős ruhákat,de abból sem mindent.
29/29 anonim válasza:
Ma 8 hónapos a babám és természetes, hogy kivasalom a ruháit. A mi ruháinkat is kivasalom, mivel nem tudnám betenni a szekrénybe úgy. Nem tart sokáig, mert minden mosás után ahogy megszárad kivasalom, nem tartogatom másnapra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!