Ti vasaljátok a babaruhákat? Hány hónapos kortól és meddig?
Figyelt kérdés
2013. márc. 1. 16:07
1/20 anonim válasza:
nem, csak a textilpelenkát. naponta 5x át kell öltöztetni, vasalhatnék éjjel nappal :) így sincs semmire időm soha a két gyerek és a háztartás mellett
2/20 anonim válasza:
Nekem csak egy babám van,de én születésétől kezdve vasalok,és most 6 hónapos.
3/20 anonim válasza:
Nem, soha nem is vasaltam.
Amit vasaltam az első hetekben, az a textilpelenka, a pólyahuzat és az ágynemű volt.
A babaruhákat magasabb hőfokon kimostam, de nem vasaltam.
4/20 anonim válasza:
Én 1 éves koráig vasaltam neki mindent,de vannak akik egyáltalán nem vasalnak baba ruhákat és nincs semmi baja a gyereknek.Az első gyereknél mindenki túl aggódik mindent,de nyugodj meg nem lesz baja a gyereknek ha mosás után nem vasalod át a ruhákat.De állítólag az fertőtlenít.
6/20 anonim válasza:
Én mindent vasalok, mert fertőtlenít és egyébként is sokkal puhábbak és szebbek így a ruhák. 2 gyerkőc van 3 és 4 évesek, de amúgy a felnőttekét is ugyanígy. Engem nem zavar, ha más nem csinálja, én így szoktam meg és így vagyok boldog :))))))
7/20 Jégtánc válasza:
Semmit sem vasalok 2-ik gyermek után leszoktam róla:)
9/20 anonim válasza:
Én vasalok mindent a kezdetektől fogva, most másfél éves a pici.
10/20 anonim válasza:
Persze hogy vasalok, alap dolognak kellene lennie szerintem.. A felnőtt ruhákat sem vasaljátok ki? Miben különbözik a kicsi ruhája a többitől? Nem hiszem hogy az a napi plusz 5-6 ruhadarab olyan nagy gondot jelentene..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!