Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti vasaljátok a babaruhákat?...

Ti vasaljátok a babaruhákat? Hány hónapos kortól és meddig?

Figyelt kérdés
2013. márc. 1. 16:07
1 2
 11/20 Jégtánc ***** válasza:
70%
Nem vasalom ki,mert úgy teregetek hogy ne kelljen.Farmert viselünk ,azt minek vasalni? Ha olyan helyre megyünk,akkor természetesen kivasalom előtte azt amit felvennék.Vannak olyan anyagok amik nem gyűrődnek.Nem a vasalásnak kell alapnak lennie,hanem annak,hogy végre elfogadják az emberek hogy mások vagyunk,és nem mindenki tart a nyájjal.
2013. márc. 1. 16:39
 12/20 anonim ***** válasza:
71%
Nem a felnőttet sem vasalom, csak ha a párom tárgyalásra megy akkor az ingjét meg a nadrágját, mást semmit, tök felesleges.
2013. márc. 1. 16:41
 13/20 anonim ***** válasza:
82%
A gyűröttet kivasalom a többit nem. A babaruhákat 6 hetes koráig mindent vasaltam.
2013. márc. 1. 17:28
 14/20 anonim ***** válasza:
63%

Nem vasalok, csak ha valamit feltétlenül muszáj. Férjem évente egyszer vesz fel inget, max. kétszer?

Nem látom gyűröttnek a ruháinkat. 3 gyerekünk van. Hozzáteszem, hogy a születésüktől kb. 6-7 hónapos korukig mindegyiknek a ruhái szerintem 90%-át vasaltam. A plüss rugdalózókat nem.

2013. márc. 1. 19:42
 15/20 anonim ***** válasza:
43%

mindent vasalok természetesen,ahogy magunkra is.születésétől fogva,és mindig is fogok.(amíg gyerek)

Van szárítógépünk,és úgy veszem ki belőle a ruhát hogy nem gyűrött,de úgy gondolom ez hozzátartozik az igényes megjelenéshez,legyen szó 3 hónaposról,vagy 40 évesről.én erre odafigyelek.(lehet lepontozni)

2013. márc. 1. 20:35
 16/20 anonim ***** válasza:
19%

Hát ez megdöbbentő..

Természetesen vasalok mindent, nekem az összes ismerősöm vasal, én minden mosás után azonnal kivasalom és így sosem halmozódik.

Hogy lehet gyűrött ruhában járnu? Gondolom vidéken vagy falun laktok, Budapesten mindenesetre ha vasalatlan ruhába mászkálnátok biztos kapnátok néhány érdekes pillantást.

2013. márc. 1. 21:39
 17/20 Jégtánc ***** válasza:
81%
Az a megdöbbentő,hogy miből gondoljátok hogy gyűrött ruhában járunk/járnak azok az emberek akik nem vasalnak.Egyik gyermekem sem jár úgy,sem a párom sem én.Jah és Pestiek vagyunk.Nem hiszem el hogy ilyen szemellenzős emberek vannak:(((((
2013. márc. 1. 21:42
 18/20 anonim ***** válasza:
66%
4-es vagyok,és ahogy látom itt sokan félreértik Az amit pèldául én is írtam.Ha megyünk valahova a mienket is és a kicsiét is vasalok,és a textilpelusokat meg ami gyűrött mindig kivasalom.De... Amikor itthon ülünk vagy kimegyünk Az udvarra,minek vasaljak mindent Az élére.Igényesek vagyunk nem trógerek,de azért nem kell túlzásokba esni és kritizálni a másikat.
2013. márc. 1. 22:04
 19/20 anonim ***** válasza:
90%
Bpi vagyok és semmit nem vasalok mint írtam a tárgyalós ingeken kívül, nem vagyunk gyúröttek, megtanultunk teregetni.
2013. márc. 1. 23:16
 20/20 anonim ***** válasza:
Na ez a falusi dolog kicsit rosszul esett,mivel én ott élek.és még z ágybelinket is kivasalom!Nincs ezen mit fel förmedni.Vannak emberek akik nem vasalnak mert nekik így jó,és vannak(mint én)akik minden pici gyűrődést kivasalnak.Minek kell ezért,vagy azért lenézni másokat?:(
2013. márc. 2. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!