Ti vasaljátok a babaruhákat?
Az első 3 hónapban igen, aztán kb 10 hós koráig nem. Azóta (19hós), mindene vasalva van, szeretem ha élére van vasalva egy ruha. Nem beszélve arról, hogy így a minősége is tartósabb :-)!
De nincs baj azzal,aki nem vasal. Ez az én "perverzióm" :D
Le vagyok pontozva azért, mert vasalok? Normálisak vagytok ti?
Azért mert RENDESEN öltöztetem a gyerekem???
Betegek vagytok!
Igen, 4,5 hónapos.
A szöszök is könnyebben eltűnnek amúgy, ha ki van vasalva-csak tipp.:)
Dehogy vasaltam, 2 óránként szoptattam az első 4 hónapban, utána már csak 3 óránként.
Örültem, ha nem esek össze, és mosni és teregetni ill a legalapvetőbb háztartási munkákat ébren tudtam csinálni.
Kedves kényszeres lepontozók! Tájékoztatlak benneteket, hogy a kérdésemre az összes "igen, mert..." illetve "nem, mert..." típusú válasz HASZNOS! Az, hogy ti egyetértetek-e vele, avagy tetszik-e nektek vagy sem, az más lapra tartozik, és konkrétan a kutyát nem érdekli, legalábbis pontozás formájában nem. Ha van véleményed a témával kapcsolatban, írd ide, ha nincs, keress másik kérdést!
Egyébiránt a hozzászólóknak minden válaszát köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!