Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy kis pici luk, ugynevezett...

Egy kis pici luk, ugynevezett sipoly van a picike popsijánál, azt mondják nem vészes, de nagyon féltem a picimet! Mit fognak a fenekével csinálni a sebészeten?

Figyelt kérdés
2008. aug. 28. 18:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Szia! Köszönjük a "drukkot"! Túl vagyunk a műtéten és már a kontrollokon is! Minden rendben zajlott!!!

Egy csütörtöki napon feküdtünk be, pénteken éhgyomorra műtötték a kislányomat és vasárnap jöhettünk haza! Csak jót tudok mondani a Debreceni Klinikáról. Az orvosok lelkesek, és rendesek, s az ápolónők is rendesek, aranyosak voltak. A szülők egy széken ülve ott lehettek éjjel-nappal a gyermekükkel. Most voltunk a három hónapos kontrollon, gyönyörű a műtét helye, semmi göbösödés, csak két pici pirosas folt van a bemetszések helyén. De idővel majd elhalványodik. (Mindenki azt hiszi, szúnyogcsípés :-) )

Köszönjük mégegyszer a hajdani infókat és bátorítást!

Üdv, és jó egészséget Nektek!!

2010. júl. 5. 08:55
 22/24 anonim válasza:
sziasztok! tudom,régebbi téma ez, de ma voltunk kontrollon, két éves a kislányom. Két hét múlva mütik ezzel :( aggódom nagyon:(
2018. jan. 15. 16:08
 23/24 anonim válasza:
Régi sipoly tulajdonos vagyok: amiatt ne aggódj, hogy megműtik. Az sokkal aggasztóbb lenne, ha tehetetlenül állnának előtte. Rendbe fog jönni.
2018. jan. 15. 16:56
 24/24 A kérdező kommentje:

Visszatértem!

Helyzetjelentés!!

Sajnos megműtötték nem egészen 3 hetesen ,a szívem megszakadt ráadásul első babám volt!

Egy koszos mocskos wc ben fejtem a tejet ,borzalmas volt😢😢😢😈😬

De hál istennek minden ok volt szépen összevarták ,tiszta nem váladékozós sebbel,láztalanul engedtek haza !!

Egy hónapig Betadinnal fürdettem gyönyörűen rendbejött ,ma már 9 éves nagyfiúcska !!

Köszönöm a sok bíztatást

2018. jan. 19. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!