Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy kis pici luk, ugynevezett...

Egy kis pici luk, ugynevezett sipoly van a picike popsijánál, azt mondják nem vészes, de nagyon féltem a picimet! Mit fognak a fenekével csinálni a sebészeten?

Figyelt kérdés
2008. aug. 28. 18:39
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Kérem hogy valaki irjon akinek már volt ilyen problémája a babájával!! illetve többen irjanak!! Nagyon aggódom a picimért!!Üdv egy aggódó kismama
2008. aug. 29. 17:11
 12/24 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező anyuka!!!

Tudom, hogy már régen íródott ez a kérdés. Én csak megszeretném kérdezni, hogy ha esetleg még elérhető vagy, hogy végülis mi történt azóta ezzel a lukacskával? Mit mondtak akkor a sebészeten? Kellett-e műteni? Jól van-e a babukád? Azért is érdeklődnék, mert egy kis "nyugtatást" szeretnék kérni,illetve tájékozódnék, ugyanis az én kislányomnak a nyakán van ilyen fistula,és eddig semmi gond nem volt vele. Amikor született, akkor azt mondták, hogy nem kell vele különösebben foglalkozni. Most lesz két éves és a múlt héten elkezdett váladékozni neki. Nagyon aggódok. A héten kell menni vele a gégészetre.

Köszönöm szépen előre is a választ!

Egy aggódó anyuka, aki egyben kismama is...

2009. márc. 17. 07:36
 13/24 A kérdező kommentje:

Szia kedves kismama!

Hát ha váladékozik akkor nem jó!!

Nekünk gyönyörüen begyógyult igencsak látszik a helye de szép!!

Igen műtét kellett ráadáaul nem volt 1 hónapos a picikém,elaltatták 45 perc volt a műtét .

Majd bele pusztultam mikor elvitték a műtőbe!!

A diagnózis ciszta volt !!

De már minden oké!!

Remélem nektek sem lesz ennék rosszabb!!!

De voltunk a 3 hónapos teljes tesi ultrahangon és megnézettem a popsiját is és minden oké volt!!

Nem volt luk!!

Nagyon REMÉLEM nincs semmi komoly baja a picikédnek!!

Irj kérlek mi volt!!!! Szorítok nektek!!!

2009. márc. 17. 21:55
 14/24 anonim ***** válasza:

Szia!!!

Köszönöm szépen a gyors választ!!! Nagyon örülök,hogy a babátok már jól van! S hogy ilyen hamar orvosolni lehetett ezt a problémát! Így legalább nem fog rá emlékezni szegénykém. Biztosan nagyon rossz lehetett nektek, amikor műtötték.

Nálunk úgy jelentkezett ez a váladékozás, hogy egy enyhe tüdőgyulladást kapott a kislányom. Pár hete már köhögött, de nem akart enyhülni neki,akármit szedett rá, és elvittük a kórházba egy alaposabb vizsgálatra, ahol a doktornő megállapította, hogy tüdőgyulladás. S ez a kis lukacska ezzel egyidejűleg kezdett váladékozni. A doktornő adott beutalót a gégészetre, nézzék meg, nehogy valami összefüggés legyen a lerakódás és a levedzés között. A gégész csak tapintással vizsgálta meg(s körülötte a nyirokrendszert is), és akkorra már épp nem is levedzett. Véleménye szerint nincs összefüggésben, csak valamitől kívülről gyulladhatott be neki a lukacska,ami ha megint előfordul szerinte kenjük be bactroban kenőccsel.

Ezután visszamentünk kontrollra a doktornőhöz, ő pedig azt tanácsolta, hogy vigyük el Bp-re egy nevesebb szakértő sebészhez, ahol rendesen ki fogják majd vizsgálni. Állítólag feltöltik valamilyen festékkel, és megállapítják, hogy milyen mély ez a lukacska. Aszerint fognak vele kezdeni valamit. Most úgy néz ki, hogy a nyáron fogunk menni erre a nagyobb kivizsgálásra.

De már most reménykedek, hogy nem hosszú ez a lukacska és nincs összeköttetésben semmilyen szervvel. Bár azt mondták, hogy akkor is kell vele csinálni valamit.

Röviden ennyi történt egyenlőre.

Jaj! Még lenne két kérdésem! Mekkora hegecske maradt a műtét után? Benn is kellett maradni, vagy hazamehettetek?

Köszönöm még1x a választ!

Szép napot kívánok!!!

2009. márc. 23. 08:12
 15/24 A kérdező kommentje:

Hát ez eléggé rémisztően hangzik!!

Igen reggel műtötték és késő délután már jöhetünk is haza!!

Hát nem hagytam volna magára az tuti!!!

Ha azt mondták volna hogy bent kell maradjon ,akkor a földön is de bent maradok vele!!!

Nagyon drukkolok ,ne félj semmi baj nem lesz!!!!!

Veled vagyunk!!

Üdv Patrik és én

2009. márc. 23. 09:20
 16/24 anonim ***** válasza:

Az nagyon jó, ha haza is engednek már aznap. Én sem tudnám otthagyni!!!! Remélem mi is ilyen szerencsések leszünk , mint ti.

Köszönjük szépen a drukkot!!! Majd ha lesz fejlemény, írok beszámolót. Nem felejtem el ;-)

Üdv.! Hédike és anyukája

2009. ápr. 2. 16:51
 17/24 anonim válasza:

Kicsit megkésve, de talán még a téma indítója olvassa.

Nekem 14évesen alakult ki. Megműtöttét, kivágták a lyukat gyakorlatilag. A fenekem tetejénél volt, majdnem ahol elkezdenek szétválni a... seggeim, nem tudom hogy mondjam :D

A gyógyulás kb fél évig tartott, ugyanis nem varhatták össze, mert akkor felszakadna (illetve eléggé fájna) ha nagyobb terpeszbe állnék. Az az idő _borzalmasan_ hosszú és rossz volt. 3 naponta kötözést kellett cserélni, fürdeni nem volt szabad, és feküdni se tudtam egy 3/4 évig a hátamon. Azóta is kezelni kell mindig, hogy tiszta legyen. Bár mostanába megint úgy fáj néha mint régen (lehet ez inkább a nyáriszünet gép elött töltött ártalmas hatása).

Most 18 éves vagyok..

2009. aug. 16. 10:05
 18/24 A kérdező kommentje:

köszike a válaszodt,de mi már tul vagyunk rajta már szinte semmi nem látszik ,nem váladékozik ,meg semmi

és már 1 éveek vagyunk!!

De aranyos vagy hogy itrál

2009. aug. 16. 14:10
 19/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Én vagyok aki, márciusban írt! Holnap végre megyünk Debrecenbe a gyermeksebészetre, és kivizsgálják rendesen a kislányom nyakát. S azt is megállapítják kell-e műteni. Azért kellett várnunk, mert közben megszületett a második kislányunk, és így nem tudtunk elmenni. De már a pici is 3 hónapos, így könnyebben mozgunk :-) Nagyon izgulok, mert 3 hete váladékozik és kenőcs nem használ semmit!

De holnap okosabbak leszünk!

Szép napot nektek a kicsivel! :-)

2009. aug. 17. 11:35
 20/24 A kérdező kommentje:

Remélem minden rendben lesz!

Sok sikert szorítok nektek

2009. aug. 17. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!