Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig adtatok a babátokra...

Meddig adtatok a babátokra nappalra csak rugdalózót, hány hónapos korig? Mikor kezdtetek el külön nadrág, külön póló, tréningruha, ilyesmiket hordani?

Figyelt kérdés
Köszi.
2010. febr. 22. 14:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
70%
Nekem 2 lányom van,amíg fel nem álltak(9-10 ho)addíg csak rugiban voltak. Lehet én vagyok régimodi?
2010. febr. 22. 17:09
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

nekem 6.5 hónapos a kislányom.

mi egész nap rugit adunk rá.

egyszer-egyszer,ha nagyon csinibe akarjuk öltöztetni,vagy ha elmegyünk itthonról,akkor nacit,meg pulcsit is kap,de azt is a rugira..

biztos én is akkor régimódi vagyok,ahogy az előttem lévő is írta,de szerintem sokkal kényelmesebb a babának is,meg nekem is...!

amúgy hozzáteszem,hogy televagyunk mindenféle ruhával,ebbe beleértve a hosszú gatyákat,pulcsikat,vékony hosszú felsőket,meg ilyeneket,de mégis inkább a rugi a nyerő!

Egy nap így is van,hogy 3-4-szer is ruhát cserélünk...

biztos,hogy nem igazán örülne,ha 8-szor "rángatnám" le róla a pulcsijait...!

2010. febr. 22. 17:28
 13/13 anonim válasza:

Sziasztok!

Én is gondolkodtam már ezen...

5 hónapos kislányom legtöbbször bodyt és rugit hord az egyszerűség és a kényelem miatt. Amikor valahova kimozdulunk és ott várhatóan nem lesz bonyolult az öltöztetés, akkor adok rá body + nadrág + pulcsit.

nov. 28. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!