Meddig adtatok a babátokra nappalra csak rugdalózót, hány hónapos korig? Mikor kezdtetek el külön nadrág, külön póló, tréningruha, ilyesmiket hordani?
nekem 6.5 hónapos a kislányom.
mi egész nap rugit adunk rá.
egyszer-egyszer,ha nagyon csinibe akarjuk öltöztetni,vagy ha elmegyünk itthonról,akkor nacit,meg pulcsit is kap,de azt is a rugira..
biztos én is akkor régimódi vagyok,ahogy az előttem lévő is írta,de szerintem sokkal kényelmesebb a babának is,meg nekem is...!
amúgy hozzáteszem,hogy televagyunk mindenféle ruhával,ebbe beleértve a hosszú gatyákat,pulcsikat,vékony hosszú felsőket,meg ilyeneket,de mégis inkább a rugi a nyerő!
Egy nap így is van,hogy 3-4-szer is ruhát cserélünk...
biztos,hogy nem igazán örülne,ha 8-szor "rángatnám" le róla a pulcsijait...!
Sziasztok!
Én is gondolkodtam már ezen...
5 hónapos kislányom legtöbbször bodyt és rugit hord az egyszerűség és a kényelem miatt. Amikor valahova kimozdulunk és ott várhatóan nem lesz bonyolult az öltöztetés, akkor adok rá body + nadrág + pulcsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!