Ha júniusban születik a babám, akkor pl a 92-es méretű
vékonyabb nadrág még jó lesz neki?
Persze. Kb. következő nyáron vagy ősszel. Attól függ mekkora hosszal születik.
2011. febr. 28. 15:24
mi még nem hordunk 92et, és juni 15én szültem ,max jövő nyáron sztem. most tartunk a 74 méretnél.
2011. febr. 28. 15:24
Én nem értem teljesen a kérdésed :)
Áprilisban lesz a lányom 3 éves, még a ruhái többsége 86-os, csak 1-2 ruhája van, ami 92-es...
2011. febr. 28. 15:25
4/15 A kérdező kommentje:
Köszi a választ
Találtam 1 nagyon cuki ruhát nagyon jó áron, csak nem tudtam eldönteni.
Néztem a táblázatokat is, de arra jutottam hogy kb nyár vége felé lenne jó neki, esetleg ősz elején is tudnánk még használni.
5/15 A kérdező kommentje:
A lényeg lemaradt persze
Előre szeretnék vásárolni neki. :)
én is előre vásároltam.
80-asakat már nem 74-esekig vásároltam.
utánna már látod milyen ütemben fejlődik hogy inkább duci pocis v. vékony baba lesz.
ezt nem lehet előre tudni.
de igen jól írták kb. 2,5 évesen hordják ezt a méretet.
2011. febr. 28. 15:30
nem 62-es méretet akartál írni??? mert a 92 valóban jó lesz neki nyár végére... úgy pár év múlva persze. :)
2011. febr. 28. 15:30
Nekem a lányom júniusi, most, hogy elmúlt 2,5 éves már néhány 92-es ruha jó rá. Tehát ha mázlid van és kis növésű lesz a gyereked, mint az enyém, akkor elképzelhető, hogy a 3. szülinapi nyárba beleesik a 92-es méret. Viszont ehhez mázli kell, mert pl a barátnőm 1 évvel szült utánam, már 92-es ruhákat hord a gyereke, most télen. Ha nem drága és nem fogod sajnálni, hogy nem tudtad ráadni a gyerekre, akkor vedd meg, ha lenne más helye a pénznek, akkor inkább ne költs most erre, eléggé lutri. Még azonos számozásnál is vannak eltérések, van a lányomnak 80-as ruhája is és 98-as is...
2011. febr. 28. 15:32
9/15 A kérdező kommentje:
Igazán köszönöm a válaszokat. :)
Nagyon édes kis ruha és nagyon megérné az árát. De inkább rákérdeztem, mert hiába veszem meg ha csak ott fog állni a szekrényben.
hát ha terhes vagy még igencsak ráérsz a 92es méretre. én fiam 1,5 éves, nagyon magas kis legényke, még 86os ruhákat hord. lányok ilyen korban már kisebbek, lehet a Te lánykád csak 3 éves korára nőne bele. addig sajnos akár szét is mehet ha silányabb az anyaga :(
2011. febr. 28. 16:06
Kapcsolódó kérdések: