Ha júniusban születik a babám, akkor pl a 92-es méretű vékonyabb nadrág még jó lesz neki?
Figyelt kérdés
Remélem értitek a kérdésem :)2011. febr. 28. 15:23
11/15 anonim válasza:
A 2. születésnapján már lehet jó lesz neki.
12/15 anonim válasza:
Nem érdemes sokkal nagyobb ruhát venni, tapasztalatból tudom, hogy mindig lesznek cuki ruhák jó áron...és tele a szekrény. Mire pedig odaérsz, addigra már nem is biztos, hogy tetszeni fog. Ha nyári baba lesz, akkor ne vásárolj 74-es méretnél nagyobbat.
A másik, hogy sokkal rosszabb a ruhának, ha áll, mintha használnátok. Besárgul, elöregszik az anyag.
92-es méretet még a fiam is hord 2és fél évesen. Ha kiszámolod, nektek közel 3 év múlva lenne jó.
13/15 anonim válasza:
Ez igen rizikós...a fiam nem kicsi(17 kg,96 cm)májusban lesz 3 éves,és 98-as ruhákat hord.Ezt nem tudod előre kiszámítani.Én nem venném meg...2 gyerekes anyuka
14/15 anonim válasza:
27 hósom most hordja a 92-est.
Én nem vennék ennyire előre ruhákat, minek, hogy aztán ott álljon a szekrényben? Akció lesz 2 év múlva is.
Jó babavárást :)
15/15 anonim válasza:
Nálunk a nadrág különösen rizikós, nem vékony a kisfiam, mégis általában egyel kisebb nadrágot hord, mint felsőket, mert széles a gatyók dereka. Kétrészes melegítőket pl. egyáltalán nem tud egyszerre felvenni. Erre pedig nem számíthattunk előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!