Meddig adtatok a babátokra nappalra csak rugdalózót, hány hónapos korig? Mikor kezdtetek el külön nadrág, külön póló, tréningruha, ilyesmiket hordani?
én már két hónaposan nadrág-pulóvereztem, de hébe-hóba most is adok rá rugit, de ezek már öröklött ruhák, én magamtól ahogy írtam is csak a kezdetekre vettem rugdalózót.
7 hós baba anyukája
Hát a nagyobbik lányomra,vagy 6 hónapos koráig adtam rugdalózót... annyira bátortalan voltam,és olyan bonyolultnak tűnt egy body és egy kisgatya ráadása hogy nem mertem elöbb... :)
De aztán belejöttem és a kicsi lánykám már az első napoktól kezdve bodyban és nadrágban van,csak a pizsamája rugdalózó :)
Köszönöm a válaszokat!
Ja persze a body nagyon fontos, csak elfelejtettem kiírni a kérdésben!
Én is kb 3 hónapos koráig adtam rugit a babámra, de ha jöttek vendégek, vagy mentünk valahova, mindig adtam rá csini ruhát, még előbb is. Most már csak éjjelre adok rá rugit (15 hón.).
Van egy ismerősöm, akinek 8 hónapos a babája, és éjjel-nappal rugiban van, még ha vendégek jönnek-mennek, akkor is. Közben meg panaszkodik, hogy sokkal kevesebb fiúruha van, mint lányruha a bébiáruházakban... még sose láttam a babáján nadrágot, mindig csak rugit.
Csak innen jutott eszembe, hogy én hagytam abba túl korán a rugi hordását (mármint a babám :) ), vagy ők hordják túl sokáig?
3-4 hónapos koráig. Addig, amíg el nem kezdett látványosan mozogni.
A fiam az 1 éves szülinapja óta body+pasis pizsama alszik.
Most 13,5 hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!