Akinek göndör hajú lett a gyereke, mikor derült ki egyértelműen?
Egy éves a lányom, elég sok haja van, de még látszik, hogy sűrűsödnie kell (itt-ott foltokban hiány van, de ez csak vizesen látszik).
Hátul göndör, a feje tetején viszont lelapul. Nagyjából 5 cm-es most a hajhossza.
Mivel nekem göndör a hajam, 50%-os esélye van rá. Az apjának hullámos (lenne, ha nem tolná le két centisre). Mennyi idős korában vehetjük biztosra, hogy göndör lesz-e a haja? A feje tetején még begöndörödhet, csak erősödnie kell a hajszálaknak?
Ha szemből megfújom hajszárítóval, akkor a fejtetőn is göndörre áll be, de gyorsan visszalapul szárítás után.
a felesegemnek 12-13 eves koraig teljesen egyenes haja volt.
Aztan jott a pubertas es begondorodott neki...
Nekem már egy éves korom körüli fotókon is egyértelműen látszott.
Tíz éve egyenesítem. :)
1 éves a lányom és neki göndör bár neki már 8-10 centis haja van.Apjának és nekem pedig egyenes.Ha nem hasonlítana rám már gondoltam volna hogy elcserélték :)
Egyébként a sapka neki is kisimítja de ha levesszük 1-2 óra és visszagöndörödik.
Nekem apai és anyai ágon is egy-egy nagyszülő volt göndör, én valamelyiküktől örököltem.
Férjem családjában nem tudunk göndör hajról.
Nekem se a kamaszkor, se a terhesség nem változtatott (még csak nem is hullott jobban/kevésbé) a hajamon. De ezek szerint van, akinél ez is beleszólhat.
Akkor megvárjuk, amíg felnő, meglesz az összes tervezett gyereke és kiderül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!