Nektek melyikőtökre ütött a babátok? Mennyi idős korában látszott már egyértelműen?
A kisfiam félvér (afrikai az apukája)- mégis az én világosbarna hajamat örökölte, világosabb capuccino színű bőre van, az arcvonásaiban az én vonásaimat is fel lehet feldezni.
A haja természetesen göndör, de nem annyira kemény anyagú, mint az apukájáé, a szeme ugyanolyan sötétbarna, szinte fekete.
A magas, izmosabb, vékony testalkata, hosszú lábai, atléta alkata egy az egyben az apukáját idézi.
Sokat fejlődnek, változnak ám a babák: a mi kisfiunk hófehér (!) bőrrel, nagyon sötétkék (!) szemmel, egyenes (!) fekete hosszú hajjal született és az összes vonása mégis afrikai jellegű volt (lapos orr, vastag száj stb.)- rengeteget változott, pl. az orra is, a bőrszíne, a haja stb.- főleg az 1-1,5 évben.
Türelem, még sokat fog változni :)
Én inkább arra leszek majd kíváncsi kb. 20 év múlva, hogy a fiam gyermekein mennyire fog előjönni az afrikai nagyapa :), sőt még a dédunokákban is előjöhet bőven- csak azt sajnos nem valószínű, hogy már megérjük :)
Mindkettőnkre :) néztünk gyerek kori képeket magunkról a férjemmel és mindketten ugyanígy néztünk ki mint most a lányunk.
De természete azt tőlem örökölte. Akaratos makacs hisztis. Kiskoromban én is ilyen voltam, de pl a párom 10 hósan egyedül ment a lányom is 9,5 hós már lépeget egyedül. Szóval mindkettőnkből kapott egy kicsit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!