Melyik pelus márka a legjobb?
Figyelt kérdés
kezdő csomagba2008. aug. 28. 17:15
11/16 anonim válasza:
A huggies nekünk sem jött be. Abból tényleg minden alkalommal kifolyt valami:(( Óránként lehetett vna cserélni. Szerintem a dm-es babylove a legjobb:)
12/16 anonim válasza:
A Huggies egyszerűen nem bír egy nagyobb pisivel se...
13/16 anonim válasza:
Huggies,Libero,lila zacsis(drágább) Tesco-s.Én a Pamperst nagyon utálom.
14/16 anonim válasza:
Szia.A Huggies.És a kórházban nekünk Liberó volt.Az is nagyon jó,de mivel nagyon vastag,befülled a popsi.A Pampers egy nagy kalap kaka.Abból minden kifolyik,a Huggiesból még most sem,soha semmi.Pedig 15 hetes és este 9-reggel 7-ig alszik a babám.Gumis a dereka,már a legkisebb méretnél is.De igaza van aki azt írta babafüggő ez is.Nálunk nem volt gond,h egymás után 3 félét kipróbáltam,semmi nem volt a bőrén.
15/16 anonim válasza:
Nekünk is a Huggies vált be, még soha semmi nem folyt ki, pedig 8 hónapos a lányom, tehát már elég sokat pisil egyszerre és nagyon jó vékony, nem olyan erős a combgumírozása sem. A Liberot is szeretjük, csak az vastag, nem nyárra való. Ami még jó, az a Rossmann pelusa, jó árban van, vastagságban a Libero és a Huggies között van, viszont a combgumírozása erősebb, mint a Huggies-é. A Pampers nem jött be, utáltam a szagát és sokszor kifolyt belőle az anyag...:-)
16/16 anonim válasza:
Nekünk is a libero vált be, nagyon! Huggies-zal kezdtünk, de nem volt jó, mindig kifolyt a pisi belőle... hozzáteszem lehet azért mert nem hajottam le kisfiam fütyijét az elején :) Mindenesetre a libero pelst mindenképpen ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!