Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ráadnátok újszülött babátokra?

Ráadnátok újszülött babátokra?

Figyelt kérdés
1-2 hét, és megszületik a kisbabánk. Anyós hétvégén vásárolt neki egy overallt, de 74-s méretben. Párom szeretné, hogy akkor ebbe hozzuk haza, mert azért vette az anyja. Azt mondta, majd felhajtjuk:S De sztem annyira nagy, hogy majd elvesezik benne a kb. 50-52 cm-s babóca. Egyébként lemértem, kapucnival együtt 74 cm, ha azt nem számolom, akkor csak 60 körül van. Akkor mégsem annyira nagy? Ti vennétek másikat, vagy hazahoznátok ebbe? Nem tudom, mi legyen, nem akarom, h belecsússzon, vagy összesúgjanak mögöttünk a kórházban:S
2010. febr. 22. 08:36
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Szia

Szerintem is vidd be a kissebbet. Majd ha ráadod akkor fogod látni milyen nagy lesz rá!

Én eleve nem is adnám rá. Aranyos a nagyi, hogy vett egy overált, de miért 74-est??? Az én lányom 8 hós és Ő hord most 74-es overált.....

2010. febr. 22. 11:52
 22/26 anonim ***** válasza:
Én már írtam, hogy inkább nem a nagyobban hoznám haza. Ahogy átgondoltam, már csak azért sem, mert én sem veszek fel 3 számmal nagyobb ruhát, a gyerkőcre miért adnék ekkorát? Ez még bőven jó lesz neki később, kárba biztos nem vész. Én inkább akkorába vinném haza, amekkora kb. a mérete (inkább legyen a pulcsik miatt egy számmal nagyobb, így öltöztetni is kényelmesebb). :)Jó egészséget Nektek!
2010. febr. 22. 12:51
 23/26 anonim ***** válasza:
Szerintem a békesség kedvéjért az anyósodéba hozd haza! Én is mindig nagyobbat veszek egy kicsit az enyémnek, mert úgy sokáig jó. Nem lesz semmi baja a babának. Vigyétek be a kocsiülést, abba zutty bele a gyereket ovrálostól és minden jó lesz!!
2010. febr. 22. 12:58
 24/26 anonim ***** válasza:

A 74es szerintem túl nagy.

Nem adnám rá az újszülöttemre, még a 62es is elég nagy volt, pedig 54 centivel jött a lányom.

Középút:

Köszönd meg az anyósnak, dicsérd meg, hogy milyen szép. Aztán a párodnak, meg ha kell anyósnak is mondd/mondjátok meg, hogy mivel nagyon nagy még, nem ebben hozzátok haza a babát, de valószínűleg őszre pont belenő, köszönitek, hogy ennyire előre gondolkodott.

Te megnyugodhatsz, anyós meg boldog lesz majd, hogy segített.

Csak azt nem értem, hogy ha túl nagy és ebben akarjátok hazahozni, miért nem szóltatok időben, hogy anyós cserélje ki kisebb méretűre? Nem lett volna egyszerűbb?

2010. febr. 22. 13:10
 25/26 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Szombaton kaptuk, nem volt kisebb méret, ezért anyós megvette ezt, nem törödve a mérettel, mert neki tetszett (s valóban aranyos, csak hatalmas). vissza nem tudjuk vinni, nincs már bent a biléta, a blokkal meg vagy elfogadják, vagy nem. CSak sajnos nem sok időnk van visszavinni, mert én itthon szobafogságban vagyok, párom estig dolgozik, a bolt 4ig tart nyitva, anyós 70 kmre lakik.

2010. febr. 22. 16:03
 26/26 anonim ***** válasza:

tegnap 13:10 vagyok

Hát, akkor vagy csere, vagy beszélsz velük.

A lányom most lesz 9 hónapos, és 74-80 méretű ruhákat hord. Ha jól számolom, nektek pont ősz lesz, mire belenő, akkor meg jól fog jönni. Anyósom is mindig nagyokat vesz, de nem bánom, mert amikor odaérünk, legalább kevesebbet kell költeni.

2010. febr. 23. 06:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!