Ráadnátok újszülött babátokra?
Szia
Szerintem is vidd be a kissebbet. Majd ha ráadod akkor fogod látni milyen nagy lesz rá!
Én eleve nem is adnám rá. Aranyos a nagyi, hogy vett egy overált, de miért 74-est??? Az én lányom 8 hós és Ő hord most 74-es overált.....
A 74es szerintem túl nagy.
Nem adnám rá az újszülöttemre, még a 62es is elég nagy volt, pedig 54 centivel jött a lányom.
Középút:
Köszönd meg az anyósnak, dicsérd meg, hogy milyen szép. Aztán a párodnak, meg ha kell anyósnak is mondd/mondjátok meg, hogy mivel nagyon nagy még, nem ebben hozzátok haza a babát, de valószínűleg őszre pont belenő, köszönitek, hogy ennyire előre gondolkodott.
Te megnyugodhatsz, anyós meg boldog lesz majd, hogy segített.
Csak azt nem értem, hogy ha túl nagy és ebben akarjátok hazahozni, miért nem szóltatok időben, hogy anyós cserélje ki kisebb méretűre? Nem lett volna egyszerűbb?
Köszi a válaszokat.
Szombaton kaptuk, nem volt kisebb méret, ezért anyós megvette ezt, nem törödve a mérettel, mert neki tetszett (s valóban aranyos, csak hatalmas). vissza nem tudjuk vinni, nincs már bent a biléta, a blokkal meg vagy elfogadják, vagy nem. CSak sajnos nem sok időnk van visszavinni, mert én itthon szobafogságban vagyok, párom estig dolgozik, a bolt 4ig tart nyitva, anyós 70 kmre lakik.
tegnap 13:10 vagyok
Hát, akkor vagy csere, vagy beszélsz velük.
A lányom most lesz 9 hónapos, és 74-80 méretű ruhákat hord. Ha jól számolom, nektek pont ősz lesz, mire belenő, akkor meg jól fog jönni. Anyósom is mindig nagyokat vesz, de nem bánom, mert amikor odaérünk, legalább kevesebbet kell költeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!