Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ráadnátok újszülött babátokra?

Ráadnátok újszülött babátokra?

Figyelt kérdés
1-2 hét, és megszületik a kisbabánk. Anyós hétvégén vásárolt neki egy overallt, de 74-s méretben. Párom szeretné, hogy akkor ebbe hozzuk haza, mert azért vette az anyja. Azt mondta, majd felhajtjuk:S De sztem annyira nagy, hogy majd elvesezik benne a kb. 50-52 cm-s babóca. Egyébként lemértem, kapucnival együtt 74 cm, ha azt nem számolom, akkor csak 60 körül van. Akkor mégsem annyira nagy? Ti vennétek másikat, vagy hazahoznátok ebbe? Nem tudom, mi legyen, nem akarom, h belecsússzon, vagy összesúgjanak mögöttünk a kórházban:S
2010. febr. 22. 08:36
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

add rá és tekerd be egy szebb takaróba is:)

probléma megoldva.

Amúgy meg anyósodnak jelezd hogy a 74es méret majd úgy 9 hónap múlva lesz esedékes...

2010. febr. 22. 08:39
 2/26 anonim ***** válasza:
71%
jah és kérdd meg az anyósodat hogy minden ilyen vásárlásnál konzultáljon veled. Ha nem tetszik, lehet megsértődni...
2010. febr. 22. 08:40
 3/26 A kérdező kommentje:
Az összesúgás igazából nem is érdekel, csak hogy kényelmes legyen a babának(ahogy visszaolvastam, elég érdekesen jött le, ezért a komm.)
2010. febr. 22. 08:41
 4/26 A kérdező kommentje:

Szia! Köszi, a gyors választ:)

Én most is megjegyeztem, de nem szólt semmit. Ráadásul a tutyi része nem levehető, így nem tudom, mennyit lesz használva, mert 9-10 hó mulva már cipőt szeretnék ráadni, főleg, ha esetleg már járni is tud:)

2010. febr. 22. 08:43
 5/26 anonim ***** válasza:
Pontosan úgy sem tudják megmondani,hogy mekkora lesz a babád,lehet,hogy annyira nem is lesz nagy rá az overál:)Én ráadnám.Mikor terhes voltam mindig azt mondta a dokim,hogy nagy babám lesz,ennek ellenére 2770-nel és 50cm-rel született a lányom:)
2010. febr. 22. 08:45
 6/26 anonim ***** válasza:
86%

Bocsáss meg, de nem adnám rá. Nem amiatt, hogy gonoszkodjak vagy esetleg bármi rossz indulattól vezérelve, de még annyira pici az a baba, hogy a friss szülők azt sem tudják hol fogják, egy ilyen nagy overall-ban pedig nem biztos az ember fogása, ha "lötyög" benne a baba. Én úgymond biztonsági szempontok miatt nem adnám rá. Nem szeretném, hogy elcsússzon a kezemben, vagy belecsússzon a nagy ruhába. Ráadásul szerintem neki sem túl kényelmes...

Hát röviden és tömören annyi a véleményem. :)

2010. febr. 22. 08:48
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

hát azért 9-10hónap múlva még nem fog járni.(vagyis persze ritka esetben megtörténik).

na, nem is ez a lényeg.

add rá nyugodtan,biztos nagy lesz rá, de tényleg jobb a békesség.amúgy én jobban szeretem ha valami nagyobb rá, mert így tuti nem érzi magát belepréselve.

anyósékról meg annyit, hogy mi 3hónapos korában kaptunk egy nyári 23-as szandált, na épp hogy egy hetet tudta hordani úgy nőtt bele, meg ugye a szezon se mindegy.és emelett mindig arról papól hogy cipőt csak úgy lehet venni, hogy felpróbáljuk rá.hát mondanom se kell,hogy megint kaptunk egy cipőt, és ebbe is kitudja mikor nő bele, és szezonálisan jó lesz -e.

2010. febr. 22. 08:51
 8/26 anonim ***** válasza:

a 74 nagyon nagy. viszont sokáig jó lesz. :)

Ha nagy babád lesz, akkor max. a 62. javaslom, de csak azért, mert pl. a miénk az 56. nem fért bele. általában azt javasolják, de nem mindenkinek jó.

Lehet a Tiétek még a 62-ben is lötyögni fog.

2010. febr. 22. 08:53
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
...és később bosszankodnál, vádolnád magad, hogy egy ilyen jeles napon a baba nem kapott "normális" öltözéket. (tapasztalat)
2010. febr. 22. 08:58
 10/26 anonim ***** válasza:
Nyugodtan hazahozhatjátok benne.:) De igen, ez a méret pont a következő télnél lesz szuper, és szerintem az sem lesz baj, hogy lábfejes, mert bár lehet, de szerintem még nem fog önállóan járni, és szuper lesz benne sétáltatni a babád (babakocsiban).
2010. febr. 22. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!