Ráadnátok újszülött babátokra?
Szia!
Az majd az év második felében lesz jó rá, nem most télen :S
Erre a "maradék" hideg időszakra így is - úgy is kellene kisebb, nem?
Mert hazahozni még talán- talán, de kivinni sétálni abban, az már nagyon macerás, és a nyakrésznél nem is lehet normálisan becipzározni, mert a miénk - legalábbis- ilyen. Az overalllunk 74-es, a babónk meg 8 hónapos lesz (és még mindig nagy rá,1 picit). Szerintem nagyon-nagyon nagy, mindenképp kellene kisebb!!! Ha a helyedben lennék, és anyagilag megtudnám tenni, kisebbet vennék!
Anyósnak meg - hogy ne legyen sértődés- hivatkozz arra, hogy az idén ősszel-télen pont jó lesz rá, tehát abszolút nem megy "kárba". Vagy hivatkozz a védőnőre.
Bocs, hogy ezt így leírtam, de nálunk ez lenne a helyzet.. :)
Hozzátok haza abban, hogy mindenki megnyugodjon. Mire mentek sétálni, nem is biztos, hogy kell overéll, lehet 1 hónap műlva kitavaszodik.
56 centivel született a babám, 80-as overállban hoztuk haza! Most 1 éves múlt, még mindig azt hordja. Én dec-ben szültem, szülés után 2 héttel vettünk egy 62-es overállt, az jó volt márciusig, utána már nem kellett.
Nekünk is óriási volt az overállja, 6 hósra jó. Nem csúszott bele, semmi baja nem lett, sőt örültem, hogy nem kell gyömöszölni egy kissebbe. Senkivel nem találkoztunk hazafelé, hogy bárki is szóljon érte. Azóta kaptunk kissebbet, de lehet ebben fogom azért kivinni sétálni. Majd látod milyen lesz öltöztetni a kis testét.
Könnyű, gyors szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!