Mondhatja azt a neonatológus, hogy a koraszülött babát csak akkor engedi haza, ha nincs állat a lakásban?
tévedsz kedves utolsó, van és volt is állatom (kutya), de SOHA nem tenném ki miatta a gyermekem egészségét egy percre sem. És bármennyire szeretem az állatot, a gyermekemet viszont mindenek felett, így ha az orvos nem tanácsolja baba mellett, gondolkodás nélkül keresnék neki új/átmeneti gazdát.
És ez nem gonoszság, meg szívtelenség, de tudjunk már hideg fejjel is gondolkozni, és rangsorolni, ha már gyereket vállal az ember...
Kellenek az állatok a gyerek mellé, de nem egy koraszülött csecsemőhöz! Engem is mindig azzal cseszegettek, hogy kell annak a gyereknek a kosz! igen kell, majd ha meg tudja szerezni magának az övé lehet! Mikor kúszik mászik.
Addig nincs szüksége állatokra! Gondolj bele, kihozod a full steril körülmények közül. Elsőzör azt kell megszoknia, hogy egyáltalán kint van, hogy ti megfogjátok, remélem kézmosás után..nem pedig hörcsöggel a kezedbe papagájjal a válladon!
Lehet persze úgy tartani őket, hogy külön szobában, de mit gondoltok?, az a csecsemő egy helységben lesz folyamatosan...?
Tökéletesen egyetértek a 22-essel és a 23-assal.
Nekem is voltak állataim, sajnos most nincs mert panelban lakunk. Imádom a kutyákat. DE. Lehet hogy furcsa vagyok, de ha a gyerekem és az állataim között kellett volna választanom, akkor gondolkodás nélkül a gyerekem mellett döntök. Ezek után már azt gondolom baj lehet velem...
És aki azt írja, hogy biztos sose volt állata annak aki ilyet mond, annak azt mondom, hogy 100%-ig biztos vagyok abban, hogy neki meg sose volt gyereke, ha a papagáját meg a hörcsögét sorolná elé gondolatban.
És valóban jó ha van a gyerek mellett kisállat, de ez nem egy koraszülött babára vonatkozik, akihez eleinte még a saját anyját is szájmaszkban engedik oda.
Áruljátok már el, hogy mi abban a lepontozandó, hogy a gyerek az első és nem az állat...
Eltorzult, beteg egy társadalom ez....
Az én javaslatom: mondd meg a dokinak hogy hülye, ne szóljon bele, a Te gyereked, és amúgy is jobban tudod.
Ezután tüntetőleg vidd be a hörcsögöt a kórházba és tedd a pici mellé az inkubátorba.
A papagájt nem javaslom, mert amikor kinyitják elrepülne.
A kutya-macska túl nagy, azokat csak akkor tudod betenni mellé ha már nincs inkubátorban.
Most mit savazzátok? Igen, vannak olyan emberek, akik állatokat tartanak, és gyereket is vállalnak.
Semmi gond nincs ezzel, amíg a higiéniára figyelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!