Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hónapos lányom van megeszik...

5 hónapos lányom van megeszik ebédre egy üveg bébi ételt jol lakik vele vagy több kell neki?

Figyelt kérdés
2008. aug. 28. 14:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Pont tegnap olvastam egy babatáplálási honlapon, hogy egy adag amivel jól lakik 150 gramm! Kb. ennyi egy baba ételes üvegben a kaja is! De lehet, hogy ha ízlik neki akkor többet is kérhet! Remélem tudtam segíteni!

3 hónapos kislány anyukája

2008. aug. 28. 15:48
 2/3 anonim ***** válasza:
szia. a fiam mindig annyit kap, amennyire éhes. az üveg végefelé adok neki vizet, aztán ha kér még, akkor van hogy megeszik még fél üveggel. de van olyan étkezés is, amikor csak fél üveggel eszik. nem eröltetem, végülis mi is eltérő mennyiségeket eszünk. ha nagyon játszik a kajával, akkor nem éhes.
2008. aug. 28. 16:07
 3/3 anonim ***** válasza:
elfelejtettem az én fiam 6 hós
2008. aug. 28. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!