A Milupa Jó éjszakát tápszertől, tejpéptől tényleg
jobban, többet alszanak a babák? Vagy megébred akkor is
és csak humbug?
Figyelt kérdés
Anyatejes babának adtál ilyen tápit pótlásként 6 hónapos kora után?
2010. febr. 21. 08:17
1/7 anonim válasza:
Igen,én kipróbáltam,de nálunk nem vált be.Úgy is próbáltam,hogy az esti szopi helyett kapott tápszert,de sajnos így is nagyon sűrűn ébredt és csak cicin aludt vissza.Pedig éhes biztos nem volt.Kipróbálhatod,hátha segít nektek.De vigyázz! szerintem a fiam ennek hatására kezdte elválasztani magát.Nem biztos,de lehet,hogy közrejátszott a cumisüvegből való tápszerevés.8 hónapos koráig szopott.
2010. febr. 21. 08:29
2/7 anonim válasza:
Nálunk nem vált be. Ugyan úgy ébredt tőle. Én lefekvés előtt sűrűbben etetem. Kap enni 4-6-8 órakor. Ez legtöbbször beválik. Van, hogy így is ébred, de így éjszaka keveset eszik, és gyorsan vissza alszik.
Vigyázz a pótlással, én 2,5 hósan pótoltam estére tápszert, pár hét alatt leszokott a ciciről, majd egyik napról a másikra el is apadt. Az üvegből kevesebb munkával több ennivaló jött, gyorsan rákapott.
2010. febr. 21. 08:49
3/7 A kérdező kommentje:
Igen, kicsit félek is a cumisüvegtől! Utoljára 3 hetes korában kapott pótlást, amikor még bénáztam a szoptatással.
Most 6,5 hónapos. Én is próbálom sűrűbben etetni.
Este 5-kor, 7-kor eszik, és cicin alszik este 8-kor.
Éjszaka 1-kor már ébred, után még hajnalban is, és 6-kor végleg. Reggel 8 körül újra alszik egy nagyot.
2010. febr. 21. 09:01
4/7 anonim válasza:
szerintem humbug. nem azért ébrednek, hanem megszokásból. az én kislányom 14 hónapos, és még mindig 3-4x ébred éjjel, pedig eszik már minden mást is.
2010. febr. 21. 09:03
5/7 anonim válasza:
Nekem sosem ébredt meg a babám éjjel, szerintem nem a jóéjszakát pépeken múlik. Olyat csináltam viszont, hogy megszoptattam fürdés előtt és után is, váltott mellből, simán végigaludta az éjszakát.
2010. febr. 21. 10:11
6/7 anonim válasza:
Alányom mai napig ezt issza, és ő is van amikort még fel kel!Igen ezt kezdtük el 6 hósan,azóta is eszt isszuk,és nem befolyásolja az alvást!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!