Babám 8 hónapos, és még nincs kint a foga. Látni valamit, mintha áttörte volna az ínyt, de nem jött feljebb a fog. Kifog bújni neki az a fog? Aggódom.
Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 07:53
1/5 anonim válasza:
:) Persze hogy ki! A fog látható növekedése több hétig tart. Az én lányomna 9 hónapos korában bújt ki az első foga és kb 3-4 hét volt, mire kinőtt teljesen. Nekem állítólag 1 évesen bújt ki az első. Nyugi, én még nem hallottam olyan gyerekről, akinek nem voltak tejfogai.
2/5 anonim válasza:
Ne aggódjál az én lányom már lassan 11 hónapos lesz és semmi látszata a fogacskának.Felső az látszik csak nem igazán akar még tovább bújni.Van egy ismerősöm ahol a kicsinek egy éves kora után bújt ki a fogacska.Nagyon változó mindenkinél ezen nem kell rágódni.Majd lesz!
3/5 anonim válasza:
Láttál már fog nélküli gyereket? :o)
Ki fog nőni ne aggódj. Lányomnak is volt kis fehér csík kb két hétig, mintha megállt volna a növekedés, akkor 9hónapos volt. Utána viszont két hét elteltével kijött még négy...azt nagyon megszenvedte szegény.
4/5 anonim válasza:
A fiamnak 11 és fél hónaposan bújt ki az első. Az egyéves státuszvizsgálaton már 3 volt neki, majd rá 4 napra 4. Tulajdonképpen az első 4 foga 2 hét és 5 nap alatt kibújt.
5/5 anonim válasza:
èpp minap néztem egy babás müsort és a kisgyereket az egyéves ellenörzésre vitték,és mondta az orvos teljesen normális ha 1 évesen még nincs foga, majd elöjönnek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!