Meddig, hány hónapos korig kell mindig kifőzni a cumit, cumisüvegeket?
Kislányom 7 hónapos, ezeket a tárgyakat nem is ismeri. Ha még nem szültél, ne vegyél ilyenket, ha szoptatni szeretnél!
Amúgy, ha nekem lenne, azért kifőzném, amíg használja..
Sziasztok!
Kicsit szerintem eltértünk a témától, de a fentiekhez szeretnék mindenképpen hozzászólni. Manapság az a képlet, hogy aki kizárólag szoptat az jó anya, aki valamilyen oknál fogva cumisüveget használ, az kevésbé. Szerintem mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy hogyan-miből táplálja a kisbabáját, hiszen úgyis ő tudja a legjobban, hogy mi a jó neki. Én kizárólag anyatejjel táplálom a kisfiamat, és mégis használunk cumisüveget, mert a mi esetünkben ez úgy alakult, hogy amíg az egyik mellemből szoptatok, a másikból ömlik a tej, jó 30 ml.-nyi. Mivel nem szeretném, hogy kárba vesszen, ezt később üvegből adom oda neki, és nagyon szívesen el is fogadja ráadásnak.
Én a cumisüvegeket egy éves koráig tervezem kifőzni azon az alapon, hogy ha majd vizet kap, azt is egy éves koráig kell neki forralni, legalábbis én ezt oilvastam.
Jó babázást mindenkinek: egy 2 és fél hónapos kisfiú anyukája
Kedves utolsó válaszoló!
Köszönöm a lényegretérő és törő válaszodat!
Boldog Babázást!
Én úgy tudom, hogy fél éves korig ajánlott naponta. Utána csak néha. De sokan már előtte sem főzik ki állandóan, és valószínűleg nem lesz semmi bajuk a gyerekeiknek. Én spec. a cumisüveget minden használat után gőzölöm, a cumikat pedig csak naponta.
4 hónapos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!