Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek is túlsúlyos?

Szerintetek is túlsúlyos?

Figyelt kérdés
Babám 3 hónapos azaz 14 hetes és 8500 gramm védönő tanácsára gyümölcsöket is eszünk hogy ne hizon ennyire rohamosan és tápszeres tudtok valami tanácsot adni hogy kisbabám ne legyen elhizott?
2015. ápr. 19. 11:45
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Az én fiam is folyton enne, pedig normál súllyal született. 8 hónaposan volt 8300g. 2 óránként még egy újszülött, de még egy kora szülött sem eszik. Minimum 3 órának el kell telnie 2 étkezés között. 2 óra alatt még az előzőt se emésztette meg. Ezenkívül ökör a védőnőd is. Ha normális lenne, megmondaná, hogy minimum 3-4 óra teljen el 2 étkezés között és csak, hogy tudd: egy 3 hónapos babának nincs, az az értelmes ember, aki azt mondja, hogy adjál gyümölcsöt. 4 hónapos kor előtt semmiféleképpen nem kaphat semmit, bár azt is tudjuk, hogy felesleges, mert 5-6 hónapos koránál előbb, nem is tudja megemészteni! Szóval, ha sír, ne etesd, hanem ringasd és tarts 2 kaja között minimum 3 órát!
2015. ápr. 20. 02:49
 32/36 A kérdező kommentje:
Hát itt csak leszoltatok nem segitetetek szerintem inkább gyerekorvossal beszélem ezt meg köszönöm
2015. ápr. 20. 08:11
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
de szerintem elmondtuk..vagyis probáltunk segiteni, hogy tul sokszpr kap enni, probáélj meg ritkábban adni neki, mert valoszinuleg félreérted a jelzéseit
2015. ápr. 20. 08:13
 34/36 anonim ***** válasza:

Már tegnap is ez volt az érzésem, de ma megerősítetted, hogy jól gondoltam. Azért írtad ki a kérdést, hogy azt írjuk neked, hogy nem is túlsúlyos a babád, minden teljesen jól van így. Ám amikor megkaptad az őszinte válaszokat (nem azokat amikre számítottál), hogy túl sok tápszert adsz neki túl sűrűn akkor megsértődtél. Sajnos ezek alapján, azt hiszem ha a gyerekorvos fogja ugyanezt mondani neked, akkor majd Ő is h.lye lesz, hiszen a Te babád úgy jó ahogyan van és különben se szóljon bele senki :(

Nagyon sajnálom, hogy az értelmes, normális segítőkész válaszok Neked semmit nem számítanak!

2015. ápr. 20. 09:55
 35/36 anonim ***** válasza:
te jó isten ez tényleg sok. és sokat eszik. két óránként 160ml,az nem is tudom mennyi egész napra. nekem is nagyétkű,jó súlyú de ennyire nem. valami oka van,hogy ennyit eszik. nem lehet refuxos? csendes reluxnál nem is olyan feltűnő a dolog. ilyenkor van aki sokat eszik,hogy a feljövő kaját lenyomja vele. szerintem válts AR tápszerre,sűrűbb és laktatóbb. abból is van H.A. is.
2015. ápr. 20. 11:23
 36/36 anonim ***** válasza:
Az én fiam ennyi idősen tápszeres volt már és 4 óránként evett 90,100, néha 110 ml-t.
2015. ápr. 20. 12:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!