Szerintetek is túlsúlyos?
Mennyivel született?
Tényleg nagyon soknak tűnik, nekem nagy súllyal született a babám (4050 gramm) és mégis csak 8 hónaposan volt ennyi mint most a Te babád.
Próbáld meg ritkábban etetni mint 2 óra.
Szerintem is túl sok 3 hósnak.
A gyümölcs nem hogy segít, hanem még jobban hízlal. Egy sima Start tápszer kalóriára és tápértékben, megfelel az anyatejnek. 1-s tápszer már nehezebb, azt semmi képpen sem szabad neki adni.
A gyümölcsök mind mind tele vannak cukorral, a banán, alma mindegyik igen sok cukrot tartalmaz, többet mint a start tápszer vagy anyatej. Pont azért is kell 6 hó felett már mindenképpen gyümölcsöket zöldségeket adni, mert a kalória értékük magas és akkor már szükségük van rá.
Amit nem értek, hogy tud egy normál 3 hós baba felülni? Még a forgás is túl korai de a felülés már abszolút túl sok.
Forogni 4-5 hósan kezdenek a gyerekek, 3 hósan is elég korai, de felülni csak 8 hósan kezdenek a gyerekek, így 3 hósan el sem tudom ezt képzelni. 3 hósan kezdik csak a fejüket megtartani, el sem tudom képzelni, hogy egyáltalán testileg hogy birja, az agy pedig még egyáltalán nem képes erre.
Nekem úgy tünik mintha te egy 8 hós babáról beszélnél.
Èn mind a súlye mind az hogy feltud már ülni aggódnék, és tovább vinném kivizsgálni. Ès felejtsd el a gyümölcsöket meg mindent a start tápszeren kívül még legalább 1 hónapra.
szerintem is sok a sulya. az én fiam 4100 grammal szuletett, most 11 honaposan 8800 gramm.
az én orvosom annak idején azt mondta, hogy elég 3-4 oránként enni a babának 3 honaposan. (az én fiam nem kelt fel éjjel igy o este 9tol reggel 8 ig nem is evett)
A kislányom 5 hónapos és 7700g körül van. Szerintem már ő is nagyon duci. Ő anyatejes de éppen ezért, mert ilyen kis pufika, most kezdjük a hozzátáplálást,nem várjuk meg a fél éves kort.
Soknak érzem én is a 8500g-ot egy 3 hónapos babának, még ha nagy súllyal is született. Esetleg érdemes lenne kivizsgálni, hátha lapul valami a rohamos gyarapodás hátterében. Anyagcsere zavar, vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!