Másnak is van olyan babája aki sosem volt nyugodt, csendes, mosolygós, hanem folyton sírós, nyugos, nyoszorgos? én csinálok valamit rosszul?
A mi pici lányunk (6 hós) is állandó társaságra vágyik, egyébként nyöszörög. Nincs házimunka, se főzés, se semmi. Örülök ha magam rendbeteszem valamennyire, de még ha zuhanyozni megyek oda is viszem es közben is szórakoztatom:)
Nagyon refluxos egyebként, Motiliumodt szed, korábban míg volt anyatej Nutritonnal sűrítettünk, használtuk a Gastrotuszt, reflux témában teljesen kiművelődtem sajnos.
amikor a dokinál rákérdeztem nem e kéne neki gyogyszer a refluxra, azt mondta felejtsem el. mert az veszélye is lehet ha nem jol száolják,állapitják meg a neki való adagot.azt mondta majd kinovi. pedig a korházban azt mondták hogy a legsulyosabb reflux van neki.ez volt 2 hósan,akkor csovet nyelettek vele. azota ezt igy nem vizsgálták neki.
igen,ez jó szó, tobbemberes baba. még szoktam is mondogatni jol jonne egy harmadik ember a kapcsolatunkba aki egész nap csak fogná ot,járkálna vele, játszana :)
egyébként ha viccelodok neki,mosolyog, de a nap tobbi részében nyoszorog. sokszor mikor alszik,elmegyek zuhizni és mintha hallanám már a fejemben a sírását, pedikor nem is sir, már bególyózok tole :)
o második baba, elso is hasonlo volt,de ennyire talán nem.
Ilyen baba mellett hogy marad ido magatokra? sokszor azt veszem észre hogy este 9 van, és még semmit nem ittam. az elott nagyon figyeltem magamra, egészéges kaja,stb.. most meg épp ami a kezem ugyébe jon,azt eszem ossze vissza. nincs idom hogy valami egészségeset készitsek magamnak, sokszor még fogmosásra sincs idom,mert este bezuhanok az ágyba :(
mikor lesz ez már kicsit jobb?
Szerintem addig menj, amíg nem kezelik normálisan a refluxot... ha orvos diagnosztizálta, hogy a legsúlyodabb van neki és még a szilárd is visszajön, egyszerűen nem is értem, hogy hogy nem adtak rá semmit...
Amikor a terhesség végén egy hónapig fent volt a gyomorsavam, az rettentő borzalmas volt, szegény kicsi, megértem, hogy egész nap üvölt, én is ezt tenném a helyében, a leirtak alapján szerintem ez a baja...
És ne fogadd el, hogy ilyen típus, addig menj, amíg nem segítenek...
És szívből javaslom, hogy a reflux témán indulj el, tényleg szörnyű érzés, ha mar a sav...
Kitartást!
Szia! Mikor változott nálatok a helyzet? Kisfiam nagyon hasonló típus most 9 hónapos...
Köszönöm ha válaszolsz 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!