Miért utálja ennyire a 10 hónapos fiam az öltöztetést?
Figyelt kérdés
Minden alkalommal harcolni kell vele, ha lefektetem a pelenkázóra, akár csak egy peluscserére, már dobálja magát, kapálózik, hasra fordul és fel akar állni. Ha öltöztetem, akkor pláne, rugdos, hadonászik, minden erejével azon van, hogy letépje magáról a ruhát. Pedig a ruhái nem kényelmetlenek, ha már ráadtam, akkor egyáltalán nem zavarja semmiben. Mit tudok csinálni? Így minden öltöztetés közelharccá válik, pláne ha sietünk valahová akkor kellemetlen, meg teljesen le is izzadok közben. Pedig próbáltam sokmindent, játékot adok a kezébe, de általában azt is elhajítja, szerencsém van, ha nem talál fejbe.2008. aug. 27. 21:32
1/4 anonim válasza:
Minden baba utálja. Biztos zavarja őket.
2/4 anonim válasza:
Az én lányom 8 hónapos és örülnék neki, ha "csak" harcolna...:-), de ő hozzá még üvölt is, mint akit ölnek. Pár hete csinálja, már tiszta ideg vagyok ha pelenkázni kell v. öltöztetni, mert amint leteszem a pelenkázóra jön a hiszti, rugdosás, kiabálás, megfeszíti magát v. dobálja...Mostanában az vált be / bár hazudnék, ha azt mondanám, hogy mindig működik...:-) /, hogy nem a pelenkázón öltöztetem, teszem tisztába, hanem ahol éppen vagyunk ill. van egy hajkeféje, amit imád, de nem szeretem neki odaadni, mert rögtön a sörtéjét rágja:-), na azt olyankor, amikor már végképp nem tudok vele mit csinálni megkapja és gyorsan tisztába teszem...Mivel a Te fiad már tud állni próbáld úgy tisztába tenni, van egy ismerős anyuka, aki "futtában" adja rá a pelust a fiára és úgy nincs semmi baja.
3/4 anonim válasza:
Nekünk öltöztetés közben a Micimackó versszakai jöttek be. :-)
4/4 anonim válasza:
én ugyan ebben a cipőben járok..nekem 20 hónapos a fiam és ugyan ez a szitu. Nekem az nehezíti meg még hogy borzasztóan kapálózik..rugdos, forgolódik, ordít mint a sakál, pofoz stb... 2-3 emberes dolog a pelus csere meg az öltöztetés......
Férjem lefogja a gyerkőc lábait pelus cserénél miközben én tisztitom a fenekét...
cipő felvételnél az ölembe ültetem..a karjaim felső részével leszoritom az ő karjait és így csak ordit...de legalább a cipőt rá tudom adni.
volt idő mikor a brumm brumm Brúnót énekeltem neki öltöztetésnél... egy idejig bevált.
Védőnőnk szerint majd ki fogja nőni..addig sajnos így marad. Véleményem szerint ez majd akkor múlik el ha oviba fog menni. addigmég van kis idő, azt még ki lehet bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!