Hogyan fözzem meg a csirke husit a 6 hós babámnak? Először mennyit lehet bele rakni a főzelékébe? Többet csinálnék, és menne a fagyasztóba, akkor turmixolás elött higítsam ha sűrű, vagy az majd ráér ha kiveszem a fagyóból?
Húslevesben főzd meg. Én nem hígítottam semmivel, hanem jégkockatartóban lefagyasztottam.
De a védőnőm azt javasolta, hogy mikor elkezdem bevezetni a húst, sajtreszelőn reszeljek bele a kajába úgy egy babakanálnyit. Így még nem próbáltam én sem, de majd ki fogom.
Én teljesen natúr, sima vízben megfőzöm a húst, aztán kiporciózom és fagyasztom, aztán a főzelékkel együtt botmixerezem.
Bevezetéskor a védőnőm azt javasolta, hogy 1 teáskanálnyit tegyek a főzelékbe. Egy alkalommal betartottuk, utána többet kapott (igényelt).
A főzelékbe teszem bele a fagyott husit, abban szépen kienged, és együtt turmixolom. De most már a főzelékeket darabosabban eszi, így a kiengedett húst a zöldség főzőlevével leturmixolom, hogy könnyen ehető legyen, a főzeléket meg villával töröm össze.
A csirkemájat viszont még frissen turmixoltam le, és úgy fagyasztottam, mert egyszerre csak nagyobb adagot tudtam rendesen pürésíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!