Folyton nyűgös, sírdogáló babák anyukái, hogy bírjátok? Én már kikészülés határán állok. Hagytátok sírni a kicsit? Párom szeretné.
Figyelt kérdés
Ma vagyunk 6 hónaposak. Kezdetektől fogva sírós, most meg nyafogós, majd sírós, hiperérzékeny szerintem. Igazi többemberes baba2015. ápr. 15. 11:01
11/13 anonim válasza:
Én egy idő után már hagytam, mert egyszerűen non-stop nyivákolt (bocs, de ez áll legközelebb hozzá), meg nyafogott.
Ha ott voltam, ha játszottam vele, kézben, magamra kötve, kocsiban, séta közben, MINDIG.
Szerencsére ez "csak" két hónapos időszak volt, de egy idő után már nem tudtam mit csinálni.
Választhattam, hogy vagy kibukok, és akkor kész, vagy leszrom. Hát, leszrtam, tettem a dolgom, és egyszerűen figyelmen kívül hagytam a nyafit, inkább zenét hallgattam/énekeltem - az valamennyire terelte őt is.
12/13 anonim válasza:
Soha nem lenne szívem babámat sírni hagyni! Semmi nem fontosabb az ő nyugalmánál számomra
13/13 anonim válasza:
Mikor múlt el az állandó nyekegés a babáknál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!