Elvigyem az ügyeletre lázas babámat?
Figyelt kérdés
14 hónapos kisfiú, tegna este óta lázas. 38,6 volt tegnap este, éjjel 39,1 ma napközben 38,4-38,6 a láza. Panadolt és kúpot adok Neki.
Valahol azt olvasom ha 3 napig lázas csak akkor vigyem, valahol pedig, hogy rögtön vigyem.
2010. febr. 20. 13:03
1/8 anonim válasza:
inkább vidd el most mint hajnali 3 kor.
2/8 anonim válasza:
Én mindenképpen megmutatnám orvosnak, esetleg hívd házhoz a házidokidat, hiszen egy lázas gyerekkel még órákat váróban lesni....de minél előbb, inkább küldjenek haza, hogy minden ok, minthogy későn lássa doki!!
egy anyuka
3/8 anonim válasza:
... a "minden ok", bocs úgy értettem, hogy nincs komoly baja...
4/8 anonim válasza:
Szerintem én bevinném!Veszteni valód nincs!
6/8 anonim válasza:
Ne netezgess hanem vidd el gyorsan dokihoz. Nem értek néhány szülőt. Ha leszakad a lábad akkor is itt kérdezed meg mitévő légy? Szegény gyerek, sajnálom nagyon.
7/8 A kérdező kommentje:
Kihívtam a doktornőt, azt mondta semmi baj, csak valami enyhe vírus lehet, hétfőn még ránéz. Köszönöm a válaszokat.
Kedves utolsó válaszoló azt kérdezek meg amit jónak látok, és neked nem kell engem megérteni.
2010. febr. 20. 15:58
8/8 anonim válasza:
15.47 esnek üzenem hogy azért van ez az oldal, hogy kérdezzünk, és ha tudunk segítsük egymást jó válasszal, vagy tanáccsal!Ha oktatni akarsz akkor menj tanítóképzőbe!Ne erre az oldalra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!