Anyósom szerint rossz anya vagyok, szerintetek? Ti hogy csinaljatok?
Mégis mikor fejlesztené őket, foglalkozna velük, ha egyszer 5 órát kint csvarognak... Ehhez mondjuk 2 körül ki kell menni, hogy 7re hazaérjenek, legyen még idő vacsizni, fürödni. 1kor ebédelnek, előtte házimunka, főzés, ő írta... Nem is alszanak, pihennek a gyerekek ebéd után?? És van erejük 5 órát kint játszóterezni? Nekem nagyon sántít a történet.
Érdekes, mikor elkezdünk kicsit kérdezősködni, egyből megsértődik. Csak azért írtad ki a kérdést, hogy szidjuk veled anyósodat?
Szerintem anyóst az zavarja,hogy te csak szülsz és nem dolgozol,a férjed meg miattatok melózik 0-24 kb. De nem sok köze van hozzá,ha ő nem támogat titeket anyagilag.
Nekem 1 gyerek van,nem is akarok többet,de nálunk is úgy volt,hogy de elmentünk boltba pl,aztán egy gyors mosás.Amíg aludt,én is pihentem.Du csavarogtunk (nem nagyon játszótereztünk sose,csak jártuk a várost,nézelődtünk,nem pláza,hanem séta).HA vásárolni nem kellett,akkor de háztartás és főzés,du séta.
De hát most bölcsis,így nem sokat vagyunk vele,de más se,szóval szerintem nem rosszabba anya,aki otthon lesi a két gyerekét ahogy játszik (minek üljön oda anyuka,ha elvannak egymással is,saját szintjükön...),mint aki meg 6-17-ig bölcsiben hagyja,ahazviszi,fürdés,alvás...
És én nem tartom magam ettől rossz anyának,mert beviszem 7-re,elmegyek dolgozni 4 órában,hazafelé bevásárolok,megfőzök,kitakarítok és fél4-4kor megyek a gyerekért.A házimunkát meg valakinek meg kell csinálni és gondolom anyós nem a fiával akarja megcsináltatni sok munka után,úgyhogy ha ő se csinálja meg,akkor ne kritizáljon téged.
Tényleg kevés az az idő,hogy du 1 óra játszótér csak,de ettől függetlenül bőven lehetnek okosak a gyerekek,enyém nagyon eszes,sokat beszél és nem volt közösségben bölcsi előtt,és ott sincs vele gond,simán beszokott,nem sírt sosem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!