Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyósom szerint rossz anya...

Anyósom szerint rossz anya vagyok, szerintetek? Ti hogy csinaljatok?

Figyelt kérdés
2 gyermekem van a harmadik babát most várjuk. Segítségem nincs, férjem sokat dolgozik ritkán látja a gyerekeket. A napunk úgy telik, hogy reggeli után, főzök, mosok, takarítok, vasalok stb addig a gyerekek játszanak, van, hogy igénylik ott legyek akkor közösen játszunk. Délután 5 órás séta, játszóterezés után haza jövünk vacsora, fürdés és alvás. Mivel babát várok egésznap álmos vagyok, este a gyerekekkel együt fekszem, mert fél 4 kor kel a fiam reggel. Anyósom szerint rossz anya vagyok nem érdemlem meg a gyerekeimet mert keveset foglalkozom velük a házimunka mellett.
2015. ápr. 14. 10:30
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Igen amiota ilyen jo ido van kint vagyunk 5 orat es igen kint uzsonnazunk. Korte alma kombo 2 perc alatt megvan
2015. ápr. 14. 11:52
 22/28 anonim ***** válasza:

Mégis mikor fejlesztené őket, foglalkozna velük, ha egyszer 5 órát kint csvarognak... Ehhez mondjuk 2 körül ki kell menni, hogy 7re hazaérjenek, legyen még idő vacsizni, fürödni. 1kor ebédelnek, előtte házimunka, főzés, ő írta... Nem is alszanak, pihennek a gyerekek ebéd után?? És van erejük 5 órát kint játszóterezni? Nekem nagyon sántít a történet.

Érdekes, mikor elkezdünk kicsit kérdezősködni, egyből megsértődik. Csak azért írtad ki a kérdést, hogy szidjuk veled anyósodat?

2015. ápr. 14. 12:10
 23/28 A kérdező kommentje:
Nem szidtam anyisomat nem tudom miert nem tudjatok vegig olvasni. Nincsenek oviba mivel nem ovodas koruak. Fel 11 kor alszanak negyed 12 kor kelnek. Eszunk delbe indulunk setalni. Testver kocsival. En tolom oket orakig aztan 1 ora jatszorwr es jovunk haza mi ebben a kulonis. Anyosomat egyszer nem szidtam
2015. ápr. 14. 12:17
 24/28 A kérdező kommentje:
Rossz indulatuak vagytok nagyon. Semmi szidas nem volt anyosm fele. Olyan bun h 5 orat setalok veluk? Telen meg mielott emiatt is nekem esnetek max masfel orat. Engedelmetekkel megyunk most a vadasparkba. Valakinek valami ellenvetese? ! Tovabbi szep eletet nektek rosszindulatuak. Egy kerdest se tehet fel az ember botrany
2015. ápr. 14. 12:22
 25/28 A kérdező kommentje:
Soha sehol nem volzam nelkuluk nem is.igenylem. nem bantottam soha oket. Imadom oket ok is engem. Es meg en vagyok a rossz?!
2015. ápr. 14. 12:25
 26/28 anonim ***** válasza:
hát ha meg csak velük vagy,és nem csinálsz semmit,az jön,hogy koszos a ház,nincs főzve miért csak a gyerekkel törödsz más dolgod is lenne. viszont az órákon át tartó séta teljesen felesleges. 5 órából 1 játék, plussz evés, akkor tényleg kb 3-3és fél óra a séta. elég a levegőzés a játszótéren, 2óra is elég,és te se leszel olyan fáradt ha nem koptatod le a lábad terhesen. persze nincs ezzel semmi baj, tök jó az a sok levegőzés,csak írtad,hogy álmos vagy a terhesség miatt
2015. ápr. 14. 12:37
 27/28 anonim ***** válasza:

Szerintem anyóst az zavarja,hogy te csak szülsz és nem dolgozol,a férjed meg miattatok melózik 0-24 kb. De nem sok köze van hozzá,ha ő nem támogat titeket anyagilag.

Nekem 1 gyerek van,nem is akarok többet,de nálunk is úgy volt,hogy de elmentünk boltba pl,aztán egy gyors mosás.Amíg aludt,én is pihentem.Du csavarogtunk (nem nagyon játszótereztünk sose,csak jártuk a várost,nézelődtünk,nem pláza,hanem séta).HA vásárolni nem kellett,akkor de háztartás és főzés,du séta.

De hát most bölcsis,így nem sokat vagyunk vele,de más se,szóval szerintem nem rosszabba anya,aki otthon lesi a két gyerekét ahogy játszik (minek üljön oda anyuka,ha elvannak egymással is,saját szintjükön...),mint aki meg 6-17-ig bölcsiben hagyja,ahazviszi,fürdés,alvás...

És én nem tartom magam ettől rossz anyának,mert beviszem 7-re,elmegyek dolgozni 4 órában,hazafelé bevásárolok,megfőzök,kitakarítok és fél4-4kor megyek a gyerekért.A házimunkát meg valakinek meg kell csinálni és gondolom anyós nem a fiával akarja megcsináltatni sok munka után,úgyhogy ha ő se csinálja meg,akkor ne kritizáljon téged.

Tényleg kevés az az idő,hogy du 1 óra játszótér csak,de ettől függetlenül bőven lehetnek okosak a gyerekek,enyém nagyon eszes,sokat beszél és nem volt közösségben bölcsi előtt,és ott sincs vele gond,simán beszokott,nem sírt sosem.

2015. ápr. 14. 12:47
 28/28 Triss XD válasza:
mert az anyósod helyett jobb lenne ha a gyerekekkel foglalkoznnál egész nap ne csinálnál semmmit (és így arra tanitanád őket hogy nem kell önállónak lenni)nem csodálkozom hogy a fia,férjed sokat dolgozik és nem megy haza hA ÍGY NEVELTÉK
2015. ápr. 19. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!