Anyósom szerint rossz anya vagyok, szerintetek? Ti hogy
csinaljatok?
Figyelt kérdés
2 gyermekem van a harmadik babát most várjuk. Segítségem nincs, férjem sokat dolgozik ritkán látja a gyerekeket. A napunk úgy telik, hogy reggeli után, főzök, mosok, takarítok, vasalok stb addig a gyerekek játszanak, van, hogy igénylik ott legyek akkor közösen játszunk. Délután 5 órás séta, játszóterezés után haza jövünk vacsora, fürdés és alvás. Mivel babát várok egésznap álmos vagyok, este a gyerekekkel együt fekszem, mert fél 4 kor kel a fiam reggel. Anyósom szerint rossz anya vagyok nem érdemlem meg a gyerekeimet mert keveset foglalkozom velük a házimunka mellett.
Minden elismerésem, hogy három gyereket vállaltok. Dehogy vagy rossz anya, a magyar háziasszonyok 90 %-ának ennyi ideje jut a gyerekeire. A maradék tíz százaléknak is csak azért jut több, mert a nagyszülők besegítenek, vagy esetleg futja házvezetőnőre aki elvégzi a házimunkát.
Mondd meg a "kedves" mamának, hogy segítsen be a háztartás vezetésébe, és akkor majd többet fogsz foglalkozni a gyerekekkel!
Mellesleg, az ilyen "nagymamát" én elfelejteném pár évig meglátogatni, végül is nincs szükség olyanokra körülöttem, akik ha már segíteni nem tudnak, akkor inkább ártanak.
2015. ápr. 14. 10:43
12/28 anonim válasza:
Hát el kell hogy mondjam,hogy sztem jól csinálod. A fiús anyukáknak meg nincs nagyobb állat a földön. En is kit eszem a lelkemet is és még az sem elég anyósnak.
Az én sogornőd meg egész nap a telefonjat babralja és az egy véd gyerek nincs hozatalának csak szoptatás, mert z egyszerűbb. Plusz hónapokkal le van maradva mozgásban. Na öt kellene piszkálni, de én anyum meg nem akar rossz anyós lenni. :)
2015. ápr. 14. 10:43
13/28 anonim válasza:
Tablet at írja a szavakat. Azért remélem érted amit írtam.
2015. ápr. 14. 10:44
14/28 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom foglalkozom velük, sose megyek nélkülük sehová mindig együtt vagyunk, rengeteget sétálunk virágot szedünk, játszóterezünk de a délelőttök házimunkával telnek. Én az a "lenyelős" tipus vagyok. Mondja csak hagyjon már :) tipus
2015. ápr. 14. 10:45
15/28 anonim válasza:
Gyerekek nem járnak oviba? Mondjuk, szeirntem is elég kevéske, mert végülis, ha jól érem otthon nem foglalkozol velük, csak felügyeled a játszásokat, azonkívül napi egy játszótér. Szeirnte több fogllakozést igényelnének, közös játék, verstanulás, énekelés, mondókázás, meseolvasás, rajzolás, festés, gyurmázás, ragasztás, beszélgetés, tanulás (milyen nap van? Milyen évszak van? Milyen színű? Hányat mutatok? Állatos könyvek, kártyák, munkahelyek, ) stb...
2015. ápr. 14. 11:40
16/28 anonim válasza:
értem, szóval aki nem csak anyóst szidja, hanem végiggondolja azt, amit a kérdező leírt, és bizony lát benne furcsaságokat azt le kell pontozni. Köpködjetek tovább bátran...
ÉS tegye fel a kezét, aki 5 órát van kint délután. Főleg télen, mikor mégykor sötét van. Nekem vérzik a mese.
2015. ápr. 14. 11:47
17/28 anonim válasza:
Hol írta, hogy nem mondókáznak, festenek?
2015. ápr. 14. 11:48
18/28 A kérdező kommentje:
Nem szidtam anyosomat abszolut. Amiota ilyen kellemes az ido igen kinz vagyunk 5 orat es igen kint uzsonnazunk . Korte alma kombo. 2 perc megvan a kaja
2015. ápr. 14. 11:49
19/28 anonim válasza:
Hol írta, hogy igen?
2015. ápr. 14. 11:49
20/28 A kérdező kommentje:
De latom egyesek veszekedni akarnak ugyhogy en itt befejeztem. A tobbieknek koszonom a valaszokat
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!