Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan szoktassam le róla?

Hogyan szoktassam le róla?

Figyelt kérdés

Szeretném a segítségeteket kérni. Hosszú hátközépig érő hajam van, amit a babám szültése óta összekötve, kontyozva, összefonva hordok. Kislányom 7 hónapos igazán eleven huncut csemete. Belecsimpaszkodik a hajamba a tövénél (hiába van összekötve, befonva stb.), (ki)tépi és rágja.

Nem tudom mit kezdhetnék vele, mert amint felveszem rögtön csimpaszkodik bele és már rágja is. Emiatt nem szeretném pár milisre levágatni a hajam, csak hogy ne tudjon mibe belekapaszkodni.

Mit tudnék csinálni, hogy leszokjon róla?

2015. ápr. 13. 22:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok, látom sokan lepontoztak, pedig nálunk sem vált be semmi. Ha nem ragáltam ra akkor is ugyanúgy folytatta. Egyszerűen vannak ilyen gyerekek akinél nem használ az az elv ha nem veszik észre, nem reagálnak, nem tiltják, nincs nézőközönség akkor nem csinálják. A falba való fejütögetésnél bejött hogy nem reagáltunk rá, de a hajhúzásnál nem. Nincs két egyforma gyermek ezért nincs egyetlen olyan bevált recept ami mindenkinél használna. Kedves kérdező örülök hogy segíthettem. További szép napot mindenkinek!!
2015. ápr. 19. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!