Párotok segít otthon a házimunkában?
Figyelt kérdés
2010. febr. 20. 09:55
11/19 anonim válasza:
Szia!
Nekem mindenben segít a párom, kivéve a vasalást és porszívózás, de ez nem is baj, mert mindkettőt imádom:). Reggelit készít, ha úgy alakul, akkor ebédet is, bevásárol, ha este 9kor szólok neki, hogy ez vagy az kéne, akkor azonnal ugrik és megy a boltba. A lányunkkal is sokat foglalkozik, fél éves, szóval nekem egy szavam sincs rá:)!
12/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2010. febr. 20. 11:05
13/19 anonim válasza:
Amióta itthon vagyok, én csinálom a házimunkák nagy részét, ő csak port töröl, kiviszi a szemetet, ilyenek.
Azelőtt együtt csináltunk mindent.
És ha ismét dolgozni fogok, akkor megint együtt fogjuk.
14/19 anonim válasza:
nálunk a külső körlet az övé, plusz fizeti a takarítónőt meg esetenként a bébiszittert. sztem ez a legnagyobb segítség, amit meg tud adni :) háztartási munkákhoz abszolút hülye szegény :) pon tosabban ön- és közveszélyes :P
15/19 anonim válasza:
igen,segít,de mindig megkérdi miben,és mit,tehát úgy magától nem nagyon veszi észre,hogy mit kéne csinálni,de ez legyen a legkevesebb bajom.Mert amúgy nagyon jó apa,sokat foglalkozik a fiával,és velem is,és bármit kérek azonnal csinálja.csak hát ő olyan,hogy mondani kell neki.De többnyire minden meg van mire hazajön.kész vagyok a háztartással,már azzal ami fontos.ha itthon van már csak egymással foglalkozunk.hármunkkal.
16/19 anonim válasza:
Hétköznap minden az enyém,takarítás,főzés,vasalás 2 melóhelye van délutánra mire hazaér minden kész a babával foglalkozik én meg magammal aztán egymással!Hétvégén együtt bevásárolunk ,pihenünk néha ha van ihlete ő csinálja az ebédet hétvégén,tök jókat főz:)!
17/19 anonim válasza:
Segít. Ő mosogat, viszi ki a szemetet. Meg most ő vásárol, két kicsivel nem szívesen megyek, a túlfűtött üzletek miatt. Igazából bármit megcsinál, amit kérek, de én jobban szeretem, ha a gyerekekkel foglalkozik, és akkor én gyorsan megcsinálom, amit éppen kell (2 hós és 2 éves gyerekeink vannak)
18/19 anonim válasza:
Ha nem megy dolgozni akkort othol nem engedi, hogy én bármit csináljak,ő főz, szeret meglepni a fösztyével,takarít mosogaz,mindent meg csinál,és akinti munkákat is,és ha végzett a lányunk csak az övé,igaz nagyon ritka amikort ithol van, de olyankort azt mondja,elismeri,hogy egy anyuka mennyit dolgozik felér két műszakkal!És örülök hogy ilyen férjet fogtam ki!
19/19 anonim válasza:
10.19-es vagyok :-). Még nem a férjem, bár 10. éve vagyunk együtt :-). Az az igazság, hogy sose volt gond a házimunka , imádok főzni és természetesen szeretem a párom. csak mióta megszületett a kislányunk, be kell valljam nehéz mellett ugyanúgy rendet tartanom és kiszolgálni a párom, na meg ugye a kislányommal tölteném legszívesebben minden percemet! Csak ez a kevés netezés ami még megmaradt a régi életemből, de nem bánom! Minden jót mindenkinek. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!