Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akiknek az átlagnál nagyobb a...

Akiknek az átlagnál nagyobb a babájuk, hogyan oldjátok meg az öltöztetést, milyen babakocsi vált be, pelenkák meddig voltak jók?

Figyelt kérdés

Etetőszékek, utazóágyak, autós ülések, mind súlyhoz kötöttek, ezeket meddig tudtátok használni?

7 hónapos, 10 kilós baba anyuja

2010. febr. 20. 09:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

szia!

Lehet, nem pontos válasz a kérdésedre, de nekem is "nagy" a fiam, 7 hónaposan 9 kg volt, a védőnéni majdnem a szívéhez kapott. Nem hiszem, hogy a vegyes étrendre szoktatástól, de már 2 hónapja stabilan tartja a 10 kg-t, a tiéd is meg fog állni! Most "bevárják" a kisebb súlyú társaikat, nem fog rohamléptekben fejlődni.Az etetőszék addig jó, míg ki nem akar esni belőle, autósülésből tanácsos a 9-25ig kategória pl.

2010. febr. 20. 09:32
 2/11 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyon jó kérdés!Nekünk is most kellett mindenből újat venni,mert a gyerek kinőtte a mózeskosaras babakocsit és a hordozót is!Autósülésből nekünk muszály volt a 0-18 kg súlyhatárosat megvenni,mert még ülni nem tud!Egyébként 4 hónapos és 7,5 kg,csak anyatejes baba.:)
2010. febr. 20. 09:38
 3/11 anonim ***** válasza:
pelenkához tudok még hozzászólni, az nekünk 4 vagy 4+os, fajtától függően Pl a pampersből jó a 4es is.Babakocsit nem értem, először van a standard (ezek inkább árban térnek el, nem funkcióban), utána meg ha már jól ül, akkor a "sportos" a jobb. A ruhákkal nincs bajom, van olyan , ami 6 hónapos korig van címkézve és még mindig jó! (hosszt nem írtál, az enyém kb. 75 cm)
2010. febr. 20. 09:39
 4/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én lányom is elég nagy baba volt, még most is nagyobb a korosztálya átlagánál, 3 és fél éves lesz, és kb. 106-108 centi.

Nálunk nem volt ebből különösebb probléma, mert mire súlyban kinőtte volna pl. a babakocsit, etetőszéket,már rég leszokott ezekről a dolgokról, még két éves kora előtt. (teljesen magától, nem mi siettettük) Az evést most úgy oldjuk meg, hogy van egy hungarocell ülésemelőnk (a hiperekben autósülés néven árulják, de az egy vicc, 2000 Ft körül van), ez van rajta egy normál széken. Így teljesen jól feléri az asztalt.

A pelenkák értelemszerűen a súlytól függnek, éjszakára a biztonság kedvvért még használunk pelust, van egész nagy méretben is.

Én kicsit a bodykkal voltam bajban, mert nagy méretben már elég ritkák és drágák, tavaly kénytelen voltam a Kenguru Goldban bevásárolni 98-104 méreteket, de mióta szobatiszta lett a lány, azóta már nem használunk bodyt.

2010. febr. 20. 09:40
 5/11 anonim ***** válasza:
09:39-esnek válaszolnék.Nekünk pl. azért nem jó a babakocsin a mózesrész,mert ha ráadom az overállt,akkor szélességben szűk a babának!A sportkocsiban meg még nem tud ülni,mert csak 4 hónapos!De most olyat vettünk,ami hátra dönthető,de még igy is a popija alatt ki kell párnázni,mert egy kicsit besüpped.Nem kioktatásnak szántam :).
2010. febr. 20. 09:46
 6/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) Azért kérdeztem mert a fiam is ugye ülni még nem tud de súlyban már kinőt mindent, hosszú is meg hurkás is :D
2010. febr. 20. 09:50
 7/11 anonim ***** válasza:
oké, értelek én, csak a babakocsik többségéből kivehető a mózes-kosár (ha van), és több pontban dönthető, hogy amíg a baba nem tud ülni , azért "ferdén" már tudjon nézelődni.Nálunk nincs baj, bár az is igaz, hogy a fiam már vízszintesből is ül, kezd "kicsi" lenni neki ez a világlátás :))
2010. febr. 20. 09:51
 8/11 anonim ***** válasza:
09:51-nek.Tényleg több pontban dönthető,de azt hiszem nekünk sikerült kifogni a piacon lévő legszűkebb babakocsit,mert az a része is kicsi,ezért kellett most másikat venni :).
2010. febr. 20. 09:56
 9/11 anonim válasza:
Az én kislányom 5-én lesz 6 hónapos és 9 kiló:))))pelusból a 4-es pampers kell ruhákból meg a 6 hótól de van olyan darabunk ami 9 hónaposra való vagy 12 hónaposra ez nekem is nehéz mert minden ruhának más a szabása anyaga.És babakocsit is cserélnünk kelet már mert ő se fért el benne ha be volt öltöztetve.Jó babázást mindenkinek:))
2010. febr. 20. 11:01
 10/11 anonim ***** válasza:
53%
Nem értem miért kell ebből ekkora gondot csinálni az én lányom 7 hósan 9.5 kg volt és soha nem kérdeztem senkitől hülye kérdéseket hogy mit vegyek,meddig volt jó,hogy használjuk stb...Éltük a minden napokat és vettem neki ami kellet és kész.Eszembe nem jutott ebből kérdés csinálni.
2010. febr. 20. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!