Akiknek az átlagnál nagyobb a babájuk, hogyan oldjátok meg az öltöztetést, milyen babakocsi vált be, pelenkák meddig voltak jók?
Etetőszékek, utazóágyak, autós ülések, mind súlyhoz kötöttek, ezeket meddig tudtátok használni?
7 hónapos, 10 kilós baba anyuja
szia!
Lehet, nem pontos válasz a kérdésedre, de nekem is "nagy" a fiam, 7 hónaposan 9 kg volt, a védőnéni majdnem a szívéhez kapott. Nem hiszem, hogy a vegyes étrendre szoktatástól, de már 2 hónapja stabilan tartja a 10 kg-t, a tiéd is meg fog állni! Most "bevárják" a kisebb súlyú társaikat, nem fog rohamléptekben fejlődni.Az etetőszék addig jó, míg ki nem akar esni belőle, autósülésből tanácsos a 9-25ig kategória pl.
Szia!
Az én lányom is elég nagy baba volt, még most is nagyobb a korosztálya átlagánál, 3 és fél éves lesz, és kb. 106-108 centi.
Nálunk nem volt ebből különösebb probléma, mert mire súlyban kinőtte volna pl. a babakocsit, etetőszéket,már rég leszokott ezekről a dolgokról, még két éves kora előtt. (teljesen magától, nem mi siettettük) Az evést most úgy oldjuk meg, hogy van egy hungarocell ülésemelőnk (a hiperekben autósülés néven árulják, de az egy vicc, 2000 Ft körül van), ez van rajta egy normál széken. Így teljesen jól feléri az asztalt.
A pelenkák értelemszerűen a súlytól függnek, éjszakára a biztonság kedvvért még használunk pelust, van egész nagy méretben is.
Én kicsit a bodykkal voltam bajban, mert nagy méretben már elég ritkák és drágák, tavaly kénytelen voltam a Kenguru Goldban bevásárolni 98-104 méreteket, de mióta szobatiszta lett a lány, azóta már nem használunk bodyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!