A kecskeméti bébiétel tényleg nem jó minőségű? Mi a véleményed? Van benne cukor is, ami nem túl jó.
Figyelt kérdés
2010. febr. 19. 21:32
11/15 A kérdező kommentje:
Egyik kedves válaszoló azt írta, hogy - még él a babám - jajjj, ilyet ne írj kérlek, ez annyira morbid!:( Amúgy kedves válaszoló anyukák, egy szóval sem írtam, hogy félek a cukortól, és hogy utálom a kecskeméti bébiételt, és hogy nem főzök. Honnan a csudából vettétek ezeket, hisz csak egy kérdést tettem fel? :))) Főzök neki, de pl. a sárgarépát, sütőtököt csak üvegesben adom még neki, és mivel nincsenek nyári gyümölcsök, így rászorulok az üvegesre, de ezt nektek tudnotok kéne, hisz biztosan ti is adtok a babának gyümölcsöt. A lényeg, hogy nálunk Hippel van tele a spájz, mivel abban sokkal több az "anyag", mint a kecskemétiben. Már az árakból is látszik, hogy nem két egyforma minőség. Pl. egy sütőtökös kumpliban 88% sütőtök, addig a kecskemétiben 67%+cukor. És nagyon jól tudom, hogy a kecskemétit is a Hipp gyártja, de nekem feltűnt a különbség is az üvegen! Sokan írták, hogy jó a kecskeméti, köszönöm a válaszokat, valószínű, hogy nem rossz, kipróbálom én is, tegnap vettem pár üveggel, amit oda is fogok adni a babámnak, de mivel több hasznos alapanyag van a Hippben, és mert megtehetem inkább maradok annál. Még egyszer köszi a válaszokat!
2010. febr. 20. 08:11
12/15 anonim válasza:
Már ne haragudj, de minek kérdezted meg, ha úgyis tudod, hogy te maradsz a hippnél???
Ilyen felesleges kérdéseket....
Talán nincs jobb dolgod?
13/15 anonim válasza:
Már megint romlott kecskemétit vettem.
14/15 anonim válasza:
Egyébként azért állnak el 1-2 évig, met hőkezeléssel tartósítják. A nagymama befőttje is eláll, de ő sem tesz bele se szalicilt, sem egyéb tartósítót.
Én vagyok az, akinek a fia nem fogadja el a kecskemétis babakaját.
Egyébként kostóljátok meg a Hippest és a Kecskemétit és érezni fogjátok a különbséget- épp akkora, amekkora az árdifferencia.
A fiam ezenkívül a Nestléseket szereti.
15/15 anonim válasza:
Én egyszer a Kecskeméti és a Hipp őszibarackját haszonlítottam össze. És meglepő módon a hippben sokkal kevesebb volt a gyümölcs. Inkább rizsből állt... Szóval szerintem nem jobb.
Én egyébként mindenféle üveges gyümit veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!