Az én gyerekeim azt kaptak túlnyomórészt. Jelentem, mindegyik teljesen egészséges kamasz.Szerintem igenis, hogy jó minőségűek és még finomak is (a férjem is imádta!). Igen, némelyikben van egy pici cukor, de az van pl. a mindenki által annyira szeretett Hipp granulátumos teában is vagy a tejpépekben (én inkább ezeket nem adtam)...szóval azért nem kell túlzásba esni ennyire a cukorellenességtől...
2010. febr. 19. 21:37
2/15 anonim válasza:
én is azt etettem és etetem is gyerekeimmel,szerintem teljesen jó.
2010. febr. 19. 21:38
3/15 anonim válasza:
egyetértek az előttem válaszolókkal.
én is azt adtam a kisfiamnak és nagyon szerette, és nincs semmi baja sem.
nagyon sok minden másban is van cukor, pl tényleg a granulátumos teában. és szerintem annak semmi köze a teához.
2010. febr. 19. 21:40
4/15 anonim válasza:
Egyetértek az előttem válaszolókkal. Sőt, az én lányom (sajnos üveges bébiétel-párti volt) a Kecskeméti és az Univer bébiételeket szerette a legjobban, a Hippet és a Nestlét kevésbé.
2010. febr. 19. 21:49
5/15 anonim válasza:
Az első pár hónapban univert adtam a babámnak, mert az kisebb kiszerelésű, a kecskeméti kárba veszett volna. Mióta elfogy egy üveg, azóta csak kecskemétit veszek.
Még él a babám, 14 hónapos.
Ha annyira félsz a hozzáadott anyagoktól, akkor ne vegyél bébiételt, hanem főzz magad. Az összes bébiételben van valami EGYÉB (Hipp, Nestlé, stb), különben nem állnának el 1-2 évig!
2010. febr. 19. 21:50
6/15 anonim válasza:
Az én fiam a kakukk tojás. Ő sajnos nem szereti, pedig az ára miatt azt venném neki. Ő főként univert eszik.
2010. febr. 19. 21:53
7/15 anonim válasza:
Sziasztok! Azt ugye tudjátok, hogy a kecskeméti és az univer bébiétel ugyanaz:))
2010. febr. 19. 22:40
8/15 anonim válasza:
ÉS aztt tudjátok, h a kecskemétit is a hipp gyártja? Nézzétek meg: hipp kft. csak az ára más, a dizájn.
2010. febr. 19. 22:57
9/15 anonim válasza:
Én erre külön rákérdeztem a védőnőtől, azt mondta, hogy gyümölcscukor van benne, azt kaphat a gyerek. Egyébként tényleg a Hipp gyártja, ugyanaz, csak olcsóbb.
Én mindig azt adtam a gyereknek, szerintem ebben van a legnagyobb választék.
2010. febr. 19. 23:22
10/15 anonim válasza:
Szerintem nem a kecskeméti és az univer ugyanaz, hanem a kecskeméti és a hipp.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!