Mit csinálnátok a helyemben, nagyon mérges vagyok?
Figyelt kérdés
Fiam 1 éves,még szopik,szinte soha nem tudom az apjára hagyni,csak néha,ha 10 percre elugrok a boltba.Ma délután kifejezetten meleg volt,és elugrottam 10 percre a boltba.Férjemhez jött valaki,ki kellett mennie az udvarra,a gyereken csak egy rövidujju poló volt,meg egy vékony gatya.Mire hazaértem,igy volt kint a gyerekkel az udvaron.Mondtam,idén 3 szor volt beteg,én éjszakáztam,meg egyébként is hogy lehetsz ilyen felelötlen?Ö ugy gondolja nem volt hideg,igy is ki lehet vinni egy ekkora gyereket.Ti mit tennétek a helyemben?Ezek után soha többet nem merem a gyereket az apjára hagyni.
Szia. Azért nyugodtan hagyd az apukára is. Had szokják egymást főleg ha még szoptatod. De azt beszéljétek meg hogy nem nagy dolog és nem tart sokáig amíg a gyerkőcre ráad egy kabátot és egy sapit, főleg ebben a szeles időben. Én is 15 hós koráig szoptattam a fiamat, de nyugodtan hagytam az apukájára is. Így is nagy a kötődés!Nem lesz ott gond csak hagyd és vond be a férjed több mindenbe ami a kicsivel kapcsolatos.
2015. ápr. 9. 17:28
2/18 anonim válasza:
Szia! Az apukak ilyenek :) Ez nem jelenti azt, h felelotlen, hanem kicsit lazabban fogjak fel a dolgokat. Neha az en hajam is egnek all, h a parom mit muvel az ikreinkkel (mire hazaerek, a szamomra hideg szobaban egy szal bodyban meg pelusban vannak, ha kicsit is sut a nap, sapit mar nem tesz rajuk, hanem anelkul viszi ki oket a szabadba stb stb.). Az elejen en is kiakadtam, de amellett meg nagyon jo apa es maximalisan ellatja az apai teendoket. Sokszor o kel fel hozzajuk ejjel, h en aludhassak, megfozi nekik sokszor a bebietelt stb., ugyh egy szavam nem lehet.
Ha valami olyat csinal, ami nekem nem tetszik, akkor szepen elmagyarazom neki, h jobb lenne, ha ebben ram hallgatna.
2015. ápr. 9. 17:40
3/18 A kérdező kommentje:
most igazából nem is azért irtam ki a kérdést,hogy merjem e apára hagyni a gyereket.Hanem azért,mert ma kivitte a gyereket a hidegbe,eszébe se jutott ráradni egy kabátot.Felelötlen.Nagyon nehezen viseli a gyerekem ha beteg,orrszivás kinlódás az egész.És ezt az apja is tudja.Nem a szoptatás miatt nem merem többet az apjára hagyni,hanem azért mert nem adott rá kabátot.És még neki áll feljebb.Minek balhézok én?Ez volt a válasz.Tehát legközelebb se fog ráadni semmit és kimegy vele.
2015. ápr. 9. 17:40
4/18 A kérdező kommentje:
Jo csaK a mi gyerekünk két hónapig volt most beteg.Nem aludtam semmit minden nap az orvosnál álltunk sorba ,orrszivás visitással nap 20 szor.És nem segitett semmit.És ezek után kiviszi egy szál pólóba a hidegbe.Most ha beteg lesz kezdünk mindent elölröl.
2015. ápr. 9. 17:48
5/18 anonim válasza:
nekem is mindig szólnom kell,hogy takaró,kabát,pulcsi,ha ő viszi anyukájához akkor,hogy vigyen pelust mert képes anélkül menni. ettől még nagyon szereti,csak pasiból van,nem figyelnek ilyenekre
2015. ápr. 9. 18:37
6/18 anonim válasza:
Semmit nem tennék, mondanám h legközelebb öltöztesse fel jobban. Ezért nem ráhagyni... hát nem lennék a párod az tuti...
Te még sosem hibáztál a gyerekkel kapcsolatba?
Ha ezt így folytatod semmilyen kapcsolata nem lesz az apjával...
Amúgy a pasikat figyelmeztetni kell mindig, oda kell készíteni az ajtó mellé a kinti ruhát és kész, nem fogja elfelejteni.
Vond be jobban a dolgokba, dajkálja keljen fel őis ha beteg, nem kell kivonni mert férfi...
2015. ápr. 9. 18:51
7/18 anonim válasza:
Szerintem igazad van mert a férfinak nem csak az a dolga hogy megcsinálja a gyereket. Aztán félreáll hogy ő bizony nem ért a gyerekneveléshez. Te vagy vele,ha beteg vagy viszed orvosokhoz. Ő mégis mire jó? Hogy szexeljen csak? Nahh ne már.. Szerintem mond meg neki hogy ha beteg lesz az ő hibájából maradjon vele otthon és gondozza. De ennyire barom nem lehet hogy nem képes felöltöztetni..?
2015. ápr. 9. 18:56
8/18 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os nem értem miröl beszélsz,én nem vonom ki a feladatokból,ö nem akar segiteni,hiába kérem.A másik,hogy ki volt készitve a pulóver,mégse adta rá.És igen,ki vagyok akadva,mert rendkivül fárasztó volt az elmúlt idöszak,állandóan egyedül virrasztani,nem segitett semmiben.
2015. ápr. 9. 19:05
9/18 anonim válasza:
az nem ér sokat ha kikészíted,nekik a szájukba kell rágni,talán 5.jére megjegyzik :-) ő sokat dolgozik? ha van lazább napja kérd meg segítsen. miért kellett virrasztanod? mikor beteg volt? azért egy-egy nap szólj neki segítsen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!