Ti mit csinalnatok?
Figyelt kérdés
7 hos babam most reggeltol elkezdett kohogni. Egyebkent evett jol es vidam, laza nincs. Vinnetek ilyen hamar orvoshoz vagy varjak holnapig?2014. nov. 17. 08:37
1/3 anonim válasza:
attól függ mennyire köhög.. néha-néha egyet köhint, vagy szinte folyamatosan köhög... ha folyamatosan én elvinném, mert kell neki köptető, vagy más gyógyszer, hogy elmúljon, magától nem fog és jobb minél hamarabb elkezdeni...
2/3 anonim válasza:
Én felhívtam a gyerekorvost, azt mondta, ha belázasodik, akkor vigyem azonnal, ha nem, akkor szerdán megyünk oltásra és megnézi. Ő mindenképp látni akarta.
3/3 A kérdező kommentje:
Koszi szepen.
Felvittem a gyerekorvoshoz
2014. nov. 17. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!